Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rodalies
Foto: Miquel Vera / ACN

Tempesta perfecta: així ha estat el dilluns de caos als transport de Barcelona

La pluja, els accidents i nombroses avaries han deixat atrapats milers d'usuaris del transport públic

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona és una ciutat on no plou gaire sovint, i últimament menys encara. I quan ho fa, les tempestes ens deixen algunes imatges impressionants. Però si sumem les pluges de les darreres hores als problemes habituals d'alguns transports i tot això passa un matí de dilluns (quan molta gent torna a la ciutat després del cap de setmana), arriba la tempesta perfecta amb un embús monumental als accessos a la ciutat i múltiples avaries al transport públic.

Per començar, un accident a la ronda de Dalt (que ha estat tallada durant hora i mitja) ha convertit els accessos de Barcelona en una gàbia per a molts conductors, segons informa l'ACN. Pràcticament totes les carreteres d'entrada i sortida de la ciutat han registrat cues quilomètriques des de primera hora, també a algunes altres vies importants del país com l'AP7.

Embús
Foto: Trànsit

Si els conductors s'han emportat la pitjor part, els usuaris dels transports públics tampoc s'han quedat enrere. Al metro, la Línia 5 ha estat tallada per un despreniment al sostre del túnel durant bona part del matí, sobretot entre les estacions de Maragall i la Sagrera. També s'han vist afectades l'L1 que ha deixat de funcionar entre les parades d'Espanya i Universitat. La freqüència de les línies del tramvia també s'ha vist alterada per una altra avaria.

El tren, per descomptat, també ha tornat a fallar i un dia més el servei de Rodalies ha registrat retards d'uns 20 minuts a les línies R2 i R2 Nord per una incidència en un tren a la Llagosta. L'R2 Sud també ha sofert 40 minuts de retard per una incidència al Garraf. Finalment, una avaria d'un tren entre l'Hospitalet i l'Estació de Sants també ha provocat retards d'uns 25 minuts a l'R1, R3 i R4. Mal dia per arribar puntual a la feina.

NO T'HO PERDIS: Tot el que has de saber per gaudir del 48H Open House BCN

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat