Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Temporada Alta reivindica la llibertat d'expressió amb Amaia d'OT

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Ja es tradició que el Temporada Alta presenti la seva programació amb un curt que ens deixi descol·locats. Fa 3 anys, un desplegament del Benidorm més explosiu i kitsch donava la benvinguda al festival; l'any passat, amb una metàfora del foc i la veu sempre vibrant de Lluís Soler, era tot un cop de puny contra la hipocresia de l'espectador teatral. El festival Temporada Alta enguany ens sorprèn amb paròdia de les típiques gales musicals de la televisió dels noranta que ens fan pensar inevitablement amb José Luís Moreno i Paquita Sales.

'La Voz de España' és el nom del suposat programa de tele i la seva protagonista és l'Amaia, guanyadora del 'talent' Operació Triunfo. La veu revelació de l'any sembla autoparodiar-se amb la mítica cançó de Jeanette, 'Soy rebelde', i amb una posada en escena carregada de coreografiás, tauletes de cabaret del Molino, focus i 'emojis'.

Segons els organitzadors l'elecció de la jove cantant no és casualitat ni oportunista, sinó que representa "l'inconformisme natural davant les lluites perdudes que té aquest país, així com la força inherent de la joventut per dur-les a terme". Sigui com sigui, Temporada Alta s'ha sumat al fenomen fan d'OT amb una Amaia colpidora. Aconsegueixin emocionar-nos o no amb el film de la productora Nanouk Films, sempre dóna gust escoltar la gran triomfadora del concurs musical i anar obrint boca amb tot el que ens té preparat Temporada Alta 2018.

Amb tots vostès l'actuació més 'cañí' d'Amaia presentada, paradoxalment, per un presentador que li han practicat una traqueotomia!

NO ET PERDIS:  Els imprescindibles del Temporada Alta 2018

Últimes notícies

    Publicitat