Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Love Cloud
Love CloudLove Cloud

Tenir sexe en un avió serà més fàcil a partir d'ara (t'expliquem com)

La companyia proposa tres 'packs' diferents, segons les necessitats de cada parella

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Sens dubte hi ha fantasies més fàcils d’acomplir que d’altres. La de fer-ho en un avió, per exemple, no és de les més senzilles. L’espai és molt just —quasi no hi caben les cames al seient com per haver de fer trapezis dins una aeronau—, no hi ha privacitat, probablement hi ha un nadó a bord plorant i un llarg etcètera de situacions incòmodes que, naturalment, fan perdre les ganes de ratllar de la llista de desitjos el 'fotre el clau en un avió'. Però si realment es vol marcar el 'tic verd' d’aquesta casella, es pot, perquè una empresa americana ha trobat solució a l’assumpte. 

Es tracta de Love Cloud, una companyia que proposa vols privats en què celebrar aniversaris, bodes, dies de Sant Valentí, ocasions especials o —no ho maquillarem— 'polvos aèris'. Ells mateixos es defineixen com una empresa romàntica d’excursions aèries que sobrevolen el cel de Las Vegas i proposen diferents 'packs', segons les necessitats de cada parella: el 'mile high club fight', el 'romantic dinner flight' i 'el wedding and vow renewal flight'. Si el que es vol és deixar acomplir una fantasia, s’ha de triar el primer, que és el que té incorporat un llit doble dins la cabina. 

Mile High Club Flight, Love Cloud
Love CloudMile High Club Flight, Love Cloud

Mile high club flight

Potser alguns han sentit a parlar del 'Mile high club' (Club de la milla alta), que és aquell grup en què pertanyen (o diuen pertànyer) les persones que han mantingut relacions sexuals en un vol de més de 5.280 peus d’alçada. Bé, doncs aquest paquet ofereix un pas directe a l’associació perquè en tan sols 10 minuts l’avió arriba a l’altura esmentada. L’entrada al club s'oficialitza al final de l’excursió quan s’obsequia una targeta de certificat VIP del 'Mile high club', juntament amb una foto de record —de l’avió, no dels visitants—. 

Les tarifes d’aquesta modalitat van dels 995 $, per un vol de 45 minuts; 1.095 $, per un d’una hora i 1.495 $, pel d’una hora i mitja.

Romantic Dinner Flight, Love Cloud
Love CloudRomantic Dinner Flight, Love Cloud

Romantic dinner flight

Potser aquesta opció és la més romàntica perquè és aquella que inclou un tranquil àpat mentre se sobrevola Las Vegas, passant pel Red Rock Canyon, la presa Hoover i el llac Mead. El preu depèn de si s’escull un sol plat (1.495 $) o tres (1.995 $). 

Wedding and vow renewal flight 

Aquest paquet inclou una vista panoràmica de diferents paisatges de Las Vegas durant 45 minuts per la parella i pel pastor, qui realitzarà la cerimònia de casament o renovació dels vots i qui després s’encarregarà d’oficialitzar els documents. A més, s’obsequia un ram de núvia per completar l’experiència. 

Wedding and Vow Renewal Flight, Love Cloud
Love CloudWedding and Vow Renewal Flight, Love Cloud

NO T'HO PERDIS: Escapades molt a prop de Barcelona 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat