Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Weeknd performs in L.A.
Photograph: ShutterstockThe Weeknd

The Weeknd anuncia un concert a Barcelona

L'autor d'èxits com 'Blinding lights' portarà la gira mundial After Hours al Palau Sant Jordi

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

The Weeknd trepitjarà Barcelona el 28 d'octubre de 2022 amb la gira The Afterhours després que l'any passat es veiés obligat a posposar tots els concerts per la pandèmia. La gira –que també tindrà parada a Madrid el 24 del mateix mes– porta per nom el del seu últim i aclamat disc, sobretot la cançó 'Blinding lights', un dels hits de l'any 2020, que va estar gairebé 50 setmanes en el Top 10 del 'Billboard Hot 100' i es va convertir també en un 'remix' al costat de Rosalía.

Encara que quedi més d'un any i mig perquè el cantant canadenc Abel Makkonen Tesfaye arribi al nostre país, les entrades es posaran a la venda el dilluns 8 de febrer a les 10 h a través de les plataformes digitals de Ticketmaster i el Corte Inglés, un dia després de la seva esperada actuació a la Super Bowl.

El fet que es programin grans concerts per a l'any que ve i no per aquest, fa encendre totes les alarmes al sector musical, ja que pot ser que 2021 no sigui l'any que tornin els concerts multitudinaris com vèiem fa uns dies a Nova Zelanda. Tot i això, caldrà esperar a veure l'evolució de les vacunes i les xifres de contagiats. Per amenitzar l'espera, el 5 de febrer es llançarà un disc recopilatori d'algunes de les cançons més icòniques de The Weeknd, 'The highlights'.

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat