Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Market arriba al Japó

Time Out Market Osaka reunirà els millors xefs de la capital gastronòmica del Japó sota un mateix sostre

James Manning
Núria Méndez
Escrit per
James Manning
Traduït per
Núria Méndez
Publicitat

El Japó ja ha anunciat que obrirà les fronteres al turisme a partir de l'u de juny. I ara ens arriben més notícies emocionants que haurien d'impacientar-vos més que mai per planificar una visita al país asiàtic. Time Out Market, el nostre mercat cultural i gastronòmic organitzat per experts, arriba a Àsia per primera vegada. I la ubicació escollida és la segona ciutat del Japó i la capital indiscutible del menjar: Osaka!

Time Out Market Osaka obrirà les portes el 2025, just al costat de l'estació central de la ciutat. A més, Osaka també acollirà l'Exposició Mundial aquell any, així que ja podeu començar a planificar el viatge.

Els editors de Time Out Japó seleccionaran els millors xefs i restaurants d'aquesta ciutat obsessionada per la gastronomia. Aquests campions culinaris escollits a mà oferiran els sabors de quinze cuines sota un mateix sostre, juntament amb còctels i cultura. I tot i que els noms participants encara són secrets, el millor 'takoyaki' d'Osaka segurament apareixerà en algun lloc.

La fórmula Time Out Market, basada en bons moments, plats deliciosos i suport a les empreses locals, ja ha estat un gran èxit a Lisboa, Miami, Nova York, Boston, Mont-real, Chicago i Dubai. També s'obriran locals a Porto, Abu Dhabi, Praga i Londres.

Ara estem molt emocionats de portar la idea al Japó. Al cap i a la fi, aquesta és la llar del 'kuidaore': literalment, menjar fins que et quedes sense diners. Només assegureu-vos de deixar prou a la cartera pel taxi cap a l'aeroport.

NO T'HO PERDIS: 10 motius per anar al Time to Eat Fest 2022

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat