Notícies

11 motius per anar al Time Out Fest 2025

Restaurants d'arreu del territori, producte català, DJs, bon ambient, bingo musical... El 24 i 25 de maig, l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm viurà l'esdeveniment gastro de l'any!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Time to Eat Fest
Time to Eat Fest
Publicitat

Ja falta molt poc perquè puguem celebrar del Time Out Fest: el cap de setmana del 24 i 25 maig l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm acollirà la cinquena edició del nostre festival gastronòmic i tenim tantes ganes que el comparteixis amb nosaltres que et fem una llista de motius pels quals ni t'ha de passar pel cap no acompanyar-nos. Allà van!

1. Hem reunit els xefs de 12 grans restaurants del territori

Per a aquesta cinquena edició hem reunit el bo i millor de la restauració de Catalunya a l'Antiga Fàbrica Damm. I podem dir, sense exagerar, que farem història perquè aquests 12 xefs de 12 restaurants de renom mai s'havien reunit en un mateix espai. Aquest Dream Team dels fogons deixaran les seves terres per cuinar per a tu, a Barcelona, només durant 48 hores. Allà van:

- Vicent Guimerà de l'Antic Molí (Ulldecona)
- Aitor López de Citrus del Tancat (Alcanar)
- Àlex Carrera de l'Aliança (Anglès)
- Blanca Pérez de Corazón de Agave (Sitges)
- Núria Bonet de Ca la Núria (Bellver de Cerdanya)
- Eric León de Vilanova Casa de Menjars (Vilanova del Vallès)
- Sergi Palacín de Hiu restaurant (Cambrils)
- Laura Vicente i Jordi Simón de Dvisi (Palamós)
- Àngel Esteve de Sisè (Lleida)
- David García de La Zorra (Sitges)
-  Jordi Roca de Rocambolesc (Girona, Barcelona...)
- Lluc Crusellas d'Eukarya (Vic)

Eric León, Vilanova Casa de Menjars
Foto: Time Out BarcelonaEric León, Vilanova Casa de Menjars

2 Menjaràs 10 plats únics

I quan diem únics, és que són únics de debò, ja que només te'ls podràs cruspir el cap de setmana del 24 i 25 de maig. Els restaurants d'arreu Catalunya que hi participen cuinaran per a tu un plat que representa l'esperit dels seus fogons amb el producte català com a protagonista. Algunes de les delícies que hi podreu tastar són el caneló de pasta fresca amb bacallà confitat, tomàquet i muhammara de l'Antic Molí, la croqueta de pollastre a l’ast de la Torre d’Erbull i llet fresca del restaurante Sisè, el taco de cochinita pibil del Corazón de Ágave, l'albergínia a la parmesana amb burrata i pesto de bledes... Mengis com mengis, et farem feliç... Siguis com siguis, sortiràs amb la panxa (molt) contenta.

Antic Molí, Time Out Fest 2025
Foto: Time Out BarcelonaAntic Molí, Time Out Fest 2025

 3. I les postres són d'escàndol!

Si els plats són espectaculars, les postres estan a la mateixa altura sideral, perquè les portaran dos cracs de la cuina dolça, com són el Jordi Roca, el geni darrere de Rocambolesc, i en Lluc Crusellas, l'actual guanyador del premi de Millor xocolater del món... sí, del món! De l'obrador dels Roca sortiran el gelat de llet d’ovella ripollesa de Peralada Mas Marcé, el gelat de xocolata de Casa Cacao, el polo Rocanas, de maduixes i aigua de roses i el polo Helado Oscuro, de nabius amb vainilla. I Crusellas portarà d'Eukarya el seu cèlebre pastís de formatge de festuc. Poca conya. 

Rocambolesc, Time Out Fest 2025
Foto: Time Out BarcelonaRocambolesc, Time Out Fest 2025

4. Hi ha 3 restaurants amb estrella Michelin

Vols anar a un restaurant Michelin sense deixar-te un ull de la cara? El 24 i 25 de maig no tindràs a l'abast un, sinó tres restaurants estrellats: L'Antic Molí d'Ulldecona, el Citrus del Tancat d'Alcanar, i l'Aliança d'Anglès.

Aitor López, Citrus restaurant
Foto: Time Out BarcelonaAitor López, Citrus restaurant

5. El producte català és el rei

Tots els plats tenen com a comú denominador que tenen com a base el millor producte català. Per exemple, el premsat de costella de porc duroc de Can Batallé a baixa temperatura amb el tàrtar de gamba de Palamós, que ofereix del restaurant Dvisi. O l'ànec (del Lluçanès) d'aglà a la royale amb peres de Lleida, que cuinarà Àlex Carrera, de l'Aliança d'Anglès. I el plat de patata, naps i pera de la Cerdanya amb cansalada confitada que porta la Núria Bonet de Ca La Núria.

6. Els preus són econòmics

D'acord, molt bé tot, però això em costarà un ull de la cara, estaràs pensant... Doncs no! Els preus són molt continguts, si tenim en compte la qualitat-preu de tenir xefs estrelles cuinant el millor producte de proximitat. Els plats valen 6 euros (8 en el cas dels Michelin) i les postres, 5,5. Amb la beguda tampoc no heu de patir: pagareu 3 euros pels refrescos, 3,5 per la birra; per la copa de vi 4 euros i per un còctel us demanaran 8 euros. L'entrada al recinte també és molt econòmica: costa 6 euros (i inclou tot el que apareix als punts 8 i 9). I si encara vols sentir més la sensació de superganga, assegura't l'entrada amb el Pack Foodie, que, per 35 euros, inclou:
. L’accés gratuït al festival (t’estalvies 6 €)
. Fast track a l'accés
. Un saldo de 35 € per a plats i begudes
. Accés previ a la reserva de tallers i tastos (aforament limitat)

7. Ballaràs amb DJ amb molt bon gust

Hi haurà bon gust als plats de menjar i també als de música, perquè durant els dos dies passaran per la taula dels DJ alguns dels noms que més ens fan moure els malucs als clubs i festivals barcelonins: dissabte punxaran DJ Bulma i Gerard Estadella, i diumenge serà el torn de DJ Trapella i DJ Coco.

Dj Bulma Beat en Cupcake (Sala Apolo)
Photograph: Cupcake (Sala Apolo)

8. Els tallers i tastos de les darreres tendències gastro són gratis!

En aquesta cinquena edició expandim la nostra Academy i podràs accedir a 40 tastos i tallers gratuïts que tindran lloc durant tot el cap de setmana. I també podràs assistir en directe a la gravació del pòdcast gastronòmic La Cullerada, presentat per Andreu Juanola i Andrea Gumes, diumenge a les 18 h. 

Andrea Gumes i Andreu Juanola, 'La cullerada'
Time Out BarcelonaAndrea Gumes i Andreu Juanola, 'La cullerada'

9. Hi haurà més sorpreses que mai

Una de les novetats d'enguany és que farem dues sessions de Bingo Musical. El dissabte el conduirà la nostra estimada Clover Bish i el diumenge serà el torn de la inefable Pitita Queen, tots dos dies serà entre els 17 i les 19 hores. I atenció, que fins i tot hi haurà batucada. Serà dissabte a les 15 h i a les 17 h amb Bloco Sambara, que farà vibrar tot el recinte amb ritmes afrobrasilers.

Pitita Queen
Pitita Queen

9. Gaudiràs de cuina non-stop

Des del moment que obrim portes fins que les tanquem podràs demanar-te els plats que vulguis en l'ordre que vulguis. La cuina és ininterrompuda des de les 11 del matí fins a les 23 h. Que et ve de gust un pa paratha torrat de xai especiat i suc d'herbes acompanyat de fonoll amanit amb sumac i avellana a les 12.30 h i un gelat a les 20 h... Doncs cap problema! Només ho has de demanar.

10. És un festival sostenible i 'cashless'

Hem treballat molt perquè el Time Out Fest sigui respectuós amb el medi ambient al màxim. Tota la vaixella i coberteria és compostable, així com els gots, reutilitzables. I a tot el recinte hi haurà contenidors de reciclatge perquè cada residu vagi al lloc que li correspon. En la nostra ànsia d'aconseguir la màxima sostenibilitat, hem prescindit de les fitxes de tokens: tots els pagaments seran 'cashless': podràs carregar saldo mitjançant un tiquet digital amb codi QR i dos estands de suport digital. 

Últimes notícies
    Publicitat