Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Market Dubai ja està obert!

L'enorme mercat gastronòmic i cultural ha obert portes al públic aquest dimecres 7 d'abril

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Ja és oficial, Time Out Market Dubai està obert al públic!

A partir d'avui, els visitants poden tastar el millor del talent culinari i la cultura de la ciutat sota un mateix sostre, amb una llista dels millors xefs acuradament seleccionats pels editors de Time Out Dubai. El mercat es troba en un lloc privilegiat, en el soc Al Bahar del centre de Dubai, i ofereix una vista increïble des de la seva terrassa a l'aire lliure sobre el Burj Khalifa i la Font de Dubai.

Ahir a la nit es va celebrar una festa d'obertura per a convidats VIP, amb quatre artistes de l'institut d'art Tashkeel que van crear peces en directe al voltant dels convidats. I hi havia tant per veure, que a l'exterior, el veí Burj, l'edifici més alt del món, es va il·luminar amb projeccions del logotip de Time Out i portades de revistes.

L'espai, de 4.000 metres quadrats, alberga 17 restaurants, tres bars enormes i comptarà, a més, amb un emocionant programa d'esdeveniments culturals. 
Entre els favorits del menjar local es troben MASTI, BB Social Dining, Vietnamese Foodies, Pickl, Pitfire, Brix by 3fils, Nightjar, Reif Japanese Kushiyaki, Little Erth, Scoopi Café, Long Teng i Al Fanar. També hi ha interessants novetats, que inclouen llocs com Workshop de Nick & Scott, Fulvio's, Two Leaves de Project Chaiwala, Local Fire de The Mattar Farm i Liban de Allo Beirut. 

Time Out Market Dubai
Foto: Jack Wilkinson

Els tres bars –Fountain, Atrium i Palace–, envolten les àrees de menjador i serveixen còctels inspirats en altres Time Out Markets de tot el món, des de Lisboa fins a Mont-real passant per Miami. L'espai és per si mateix un atractiu per als visitants. Les altes columnes de terracota tenen com a objectiu donar-li un toc modern al mercat tradicional d'Orient Mitjà, mentre que un espectacular sostre de vidre permet els visitants mirar cap la torre Burj.

El mercat s'ha obert d'acord amb les directrius Covid-19 dels Emirats Àrabs Units, i funciona a una capacitat reduïda i amb mesures de distància social en vigor.

Llest per a una experiència culinària sensacional? Ens veiem en el soc (de seguida que es pugui visitar Dubai!).

Time Out Market Dubai
Foto: Jack Wilkinson

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat