Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Spain millón seguidores
©Time Out

Time Out Spain supera el milió de seguidors a les xarxes socials

Després de batre el nostre rècord de lectors, ara arribem una nova fita en els nostres canals de difusió

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Tot just tres mesos després de batre el nostre rècord d'audiència amb més de 2,28 milions d'usuaris únics, a l'octubre tenim una nova fita per celebrar. Time Out Spain ha superat el milió de seguidors a les seves xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Els nostres continguts culturals de qualitat i informació d'última arriben cada dia a més persones a través de les xarxes socials de Time Out Barcelona (255.454 seguidors a Facebook, 202.996 a Instagram, 270.048 a Twitter i 17.900 a TikTok) i Time Out Madrid (amb 141.139 seguidors a Facebook, 100.729 a Instagram, 26.773 a Twitter i 8.997 a TikTok).

A més de créixer un 45% a Instagram –l'increment més gran respecte al 2019 a les nostres xarxes–, aquest 2020 hem apostat per la xarxa de moment, TikTok, que ens obre una nova via de comunicació amb els lectors més joves i ens dóna l'oportunitat d'adaptar reportatges i notícies al format vídeo amb excel·lents resultats (hem incrementat un 92% el nombre de reproduccions respecte a l'any anterior).

Segon millor mes en usuaris únics

Al setembre es va confirmar la tendència positiva que hem observat des de fa uns mesos: arribem als 1,86 milions d'usuaris únics, és a dir, vam aconseguir el nostre millor resultat de la història després del rècord de juliol.

Així, vam seguir en el top 20 de categoria Lifestyle de Comscore a nivell estatal –setens a Catalunya i novens a Madrid–, amb un bon posicionament també en el nombre de minuts per pàgina vista que els nostres lectors dediquen al nostre contingut.

En total, aquest any, tot i les situació actual amb la crisi del coronavirus, hem aconseguit un creixement acumulat de més del 60% en usuaris únics, una tendència que esperem mantenir en els propers mesos.

Últimes notícies

    Publicitat