Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Barcelona
Foto: Maria Dias

Time Out Spain bat el seu rècord d'audiència

Més de dos milions d'usuaris únics van llegir les edicions digitals de Barcelona i Madrid durant el mes de juliol

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El passat mes de juliol, Time Out Spain va polvoritzar el seu rècord mensual de lectors amb un total de 2,28 milions d'usuaris únics, segons les dades de Comscore, l'empresa de mesurament d'audiències de referència a Espanya. Aquesta xifra suposa un espectacular creixement del 30% respecte al mes anterior, reforçant així el nostre compromís amb la informació de qualitat.

Gràcies a la confiança de més de dos milions de persones, hem aconseguit entrar al top 15 de mitjans més llegits a tot l'Estat en la categoria de 'lifestyle', només per darrere de grans grups mediàtics com Conde Nast Digital, El País ICON Sites o RBA. En l'àmbit regional, escalem encara més en el rànquing i ens posicionem com la setena web d'oci, cultura i entreteniment més llegida a Catalunya i la vuitena a Madrid. Arribem també la vuitena posició a escala estatal en els minuts per pàgina vista, el que indica el suport dels lectors a una informació rigorosa i rellevant.

Comscore julio 2020
Comscore

A més de seguir apostant per un contingut cultural actual, veraç i seleccionat per periodistes especialitzats, les raons d'aquest èxit es deuen també a dos motius principals. El primer d'ells, la capacitat d'adaptació de Time Out per seguir inspirant els nostres lectors durant el confinament, canviant el logotip a Time In per primera vegada al nostre més de mig segle d'història i adaptant les notícies i reportatges a l'obligatorietat de quedar-se a casa o les restriccions posteriors.

El segon és l'ampliació del nostre contingut a notícies d'actualitat i informació de servei al ciutadà per tractar de proporcionar les dades més útils de la crisi de la Covid-19 per a la seva vida diària. Entre el més llegit durant el mes de juliol es troben des de reportatges sobre mascaretes de tela amb estampats originals a d'altres sobre les millors piscines naturals de Catalunya i les cabanes turístiques més boniques de Catalunya i notícies d'actualitat com la informació l'evolució de la pandèmia a Barcelona per barris

NO T'HO PERDIS: 25 joies arquitectòniques de la ciutat

Les millors idees d'oci i cultura en la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat