Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Fest
Time Out

Time To Eat Fest en família: aquestes són les activitats infantils del festival

El festival aproparà la gastronomia als més petits amb tallers i jocs que es faran durant tot el cap de setmana del 20 i 21 de maig

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Estem segurs que des que vam anunciar la tercera edició del Time To Eat Fest esteu comptant els dies per gaudir del millor festival gastronòmic de la ciutat. No només podreu tastar els 16 plats d'alguns dels millors xefs de Barcelona, sinó que hi haurà DJs, tallers i tastos que ens faran treure el suc a tot el cap de setmana del 20 i 21 de maig en un lloc perfecte: l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

D'entre les activitats que s'han organitzat, la canalla també tindrà un paper destacat perquè podeu gaudir de gastronomia i bon ambient en família. Durant tot el cap de setmana s'oferirà un servei de ludoteca oberta de 12 a 17 h que comptarà amb un monitor que dinamitzarà els jocs als nens i les nenes, que no podran ser més de 10. A més, s'organitzaran 3 activitats que es podran fer tant el dissabte com diumenge: podreu gaudir d'un taller saludable de sucs amb poders, en dos horaris, de 13 a 14 h i de 16 a 17 h; un taller de gominoles, de 14 a 15 h, i un taller de decoració de galetes, de 15 a 16 h. I atenció, totes seran gratuïtes! L'accés serà per ordre d'arribada fins a completar les places.

A més de les activitats que s'han organitzat, també hi haurà diverses zones de joc, com ara una piscina de boles, cabanes, saltadors, un tatami, diversos jocs de fusta i contes que faran que els petits s'ho passin d'allò més bé.

NO T'HO PERDIS: Compra la teva entrada al Time to Eat Fest!

Ja pots llegir el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat      

Últimes notícies

    Publicitat