Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tempesta de neu a Barcelona el 2010
Foto: Shutterstock

Tindrem neu a Barcelona aquesta setmana?

La neu podria arribar a la part alta de Barcelona en forma de precipitacions febles i locals

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Neu a Barcelona? Aquesta tardor, que va trigar molt a arribar i que ens va portar uns mesos d’octubre i novembre més càlids del compte, ningú s’ho podia imaginar. I tot i que sabem que les possibilitats que la ciutat es tenyeixi de blanc són minses, també són reals. Demà, en alguns punts de la ciutat, fareu bé de mirar per la finestra.

Neu a Collserola
Ajuntament de BarcelonaNeu a Collserola

S’acosta una borrasca mediterrània que ve d’Itàlia, i que podria situar-se prop de les Balears de cara a demà, fins a arribar a Catalunya. La baixa temperatura i l’aire fred s’instal·laran a alguns punts del litoral i prelitoral al llarg del dia i, en el cas que hi hagi precipitacions, aquestes podrien arribar-nos en forma de neu fins i tot a cotes baixes

 Les nevades es preveuen de cara a dimarts 24 de gener, a qualsevol punt del litoral i prelitoral català, a cotes que podran oscil·lar entre els 200 i els 500 metres. Així doncs, és possible que tinguem neu a les zones més altes de Barcelona, però que ningú s’esperi una gran nevada! Seran precipitacions febles i de caràcter local, dèbils i disperses.
Neu al Castell de Montjuïc, al 2013
Ajuntament de BarcelonaNeu al Castell de Montjuïc, al 2013

El dissabte 21 de gener, l’Ajuntament de Barcelona ja va activar l’Operació Fred en fase d’alerta, davant la previsió que les temperatures puguin apropar-se als 0ºC durant aquesta setmana. Aquestes circumstàncies suposen un risc especialment per a persones en situació de sensellarisme que dormen a la via pública, i per això la ciutat ha desplegat un dispositiu que donarà a les persones sense llar l’opció de refugiar-se en equipaments municipals. 

NO T'HO PERDIS: Coses divertides per fer quan neva a Barcelona

Llegeix el número de gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat