Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Grito de Mèxic
Foto: El Grito de Mèxic

Torna a Barcelona la fira mexicana més gran d'Europa (només dos dies)

El Grito de México celebrarà la 13a edició al Poble Espanyol per commemorar la independència de Mèxic

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona es tornarà a vestir de festa abans que acabi l'estiu. El Poble Espanyol serà l'encarregat d'acollir la 13a edició del Grito de México, que commemora la independència de Mèxic. Aquesta data se celebra arreu del món i, en el cas de Barcelona, l'organitza la comunitat mexicana amb el suport del Consolat de Mèxic i de les institucions públiques. Des de la primera edició, la festa s'ha convertit en una tradició de la ciutat, que aquest any tindrà lloc els dies 16 i 17 de setembre.

Hi haurà més d'una trentena de parades que oferiran tota mena de productes típics de la gastronomia mexicana, com el cebiche o els tacos. A més de menjar, també hi haurà estands d'artesania mexicana i altres activitats com tasts de tequila i mescal, activitats per als més petits i maquillatge de Catrina, una figura típica del país. El Grito de México està pensat per ser una festa per a tota la família, un lloc on anar amb nens, amb diversos tallers, pinyates i actuacions perquè els petits també puguin gaudir d'aquesta festa nacional.

Malgrat que la celebració es durà a terme divendres i dissabte, serà el diumenge 17 de setembre a la tarda quan la comunitat mexicana celebrarà l'inici de la independència de Mèxic, que va començar amb una declamació del capellà Miguel Hidalgo, l'any 1810. El festival està obert a tothom, mexicans i no mexicans, i les entrades ja estan a la taquilla del Poble Espanyol o de manera anticipada a la pàgina web de la fira, on podreu aconseguir-les amb un 50% de descompte, a 7 euros.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i Catalunya 2023

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat