Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el confinament comarcal a partir de divendres 9 d'abril a Catalunya

A partir d'aquest divendres ja no ens podrem desplaçar amb la nostra bombolla de convivència més enllà de la comarca de residència

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El Procicat no ha esperat a divendres per confirmar el retorn al confinament comarcal. Les males xifres de contagis –i compte, perquè la majoria encara no assenyalen les conseqüències de Setmana Santa– i l'augment de casos de la nova variant britànica ha suposat fer una marxa enrere més o menys prevista per part de les autoritats sanitàries. Per tant, a partir de les 24 h d'aquest divendres 9 d'abril ja no es podrà sortir de la comarca de residència amb la bombolla de convivència, a no ser que es compleixi amb les excepcions habituals per poder-se saltar la restricció.

Després de tres setmanes de lliure mobilitat pel territori, el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha assegurat que encara està per veure "l'impacte de la interacció social d'aquesta Setmana Santa" però que les previsions no són optimistes. La situació epidemiològica actual té 1.712 pacients ingressats per Covid-19, 458 dels quals són a la UCI. La incidència puja fins als 240 contagis per cada 100.000 habitants, tot i que el risc de rebrot es troba a 223.

NO T'HO PERDIS: Dos jardins catalans inclosos a la ruta oficial dels jardins històrics d'Europa

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat