Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat de Puces Sant Feliu de Llobregat
Foto: Instagram / @comunalitatsfll

Torna el mercat de segona mà d'articles per menys de 5 euros a prop de Barcelona (només un dia)

El Mercat de Puces tindrà parades d'intercanvi i compra d'objectes, activitats i tallers, música en directe i zona de menjar

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Bones notícies per als fanàtics dels mercats de segona mà. A només 30 minuts en transport públic des de Barcelona torna el Mercat de Puces. La plaça Lluís Companys de Sant Feliu de Llobregat es convertirà en un espai d'intercanvi i compra de segona mà on podreu trobar objectes de tota mena com roba i complements, instruments musicals, llibres, discs, mobles i molt més a un preu màxim de 5 euros. El mercat es farà el diumenge 3 de desembre de 10 a 18 h.

Mercat de Puces Sant Feliu de Llobregat
Foto: Instagram / @comunalitatsfll

Hi haurà parades obertes per intercanviar i comprar tota mena d'objectes que han passat un procés de selecció per garantir el seu bon estat. També hi haurà una zona per menjar amb barra a càrrec de diverses persones i comerços del municipi. A més, també trobareu un espai autogestionat dedicat a la lectura i a l'intercanvi de llibres.

Al llarg de la jornada també podreu participar en alguna de les activitats per a totes les edats, com el taller d'autoreparació de costura amb 'Didaltruck' i al joc de preguntes sobre el medi ambient 'Agafem el cabàs!' que buscarà conscienciar dels perills del consumisme. A més de les activitats mediambientals, també hi haurà actuacions musicals durant tot el dia, des del concert de dixieland fins a les sessions de DJ Vigilantis i DJ Sweet Jamaican Beats.


En la seva estrena, el passat 4 de juny, hi van participar més de 20 paradistesAquest serà la segona edició de la iniciativa impulsada per La Revolta, una associació que organitza accions per lluitar contra el canvi climàtic, i que pretén fomentar la reutilització d'objectes i evitar que es converteixin en residus abans que hagin acabat la seva vida útil.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat