Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el Phantasma, el festival de cine de terror del Phenomena

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

El cinema de terror viu una bona temporada. Tot just sortim d'una de les edicions més poderoses del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges, on hem vist perles com 'The house that Jack built', de Lars von Trier, la relectura de Luca Guadagnino del clàssic 'giallo' 'Suspiria' de Dario Argento i un Nicholas Cage ben ensangonat a 'Mandy', de Panos Cosmatos. Val a dir que aquest any també constarà, dins del gènere de terror, com l'any de l'estremidora 'Hereditary'

El terror continua amb l'anunci del Phenomena d'una nova edició del Phantasma, festival de cinema de terror de totes les èpoques que aquest any tindrà lloc del 29 de novembre al 2 de desembre a la que és, probablement, la millor sala de cine de la ciutat, amb aquella definició 4k que et fa creure que, en qualsevol moment, els monstres sortiran de la pantalla per agafar-te de la camisa i arrossegar-te pels racons més foscos de la dreta de l'Eixample. 

Mentre esperem que anunciin totes les pel·lícules que han programat aquest any, ens mosseguem les ungles amb el poc que sabem: la inauguració. La pel·li que obre la propera edició del Phantasma és 'El día de la bestia', obra de culte que presentarà 'in situ' el seu director, Alex de la Iglesia. 

Pareu atenció, que aviat informarem de la programació sencera. 

Últimes notícies

    Publicitat