Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: 'El Príncipe de Bel-Air'
Foto: 'El Príncipe de Bel-Air'

Torna 'El Príncipe de Bel-Air' però ara en versió... drama!

La nova versió de la famosa sèrie dels anys 90 comptarà de nou amb Will Smith

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

Després de presenciar un reencontre dels seus protagonistes durant el confinament, ara descobrim que una de les sèries més populars dels anys 90 torna amb força a la televisió. 'El Príncipe de Bel-Air' regresa a les pantalles de manera diferent, ja que en comptes de ser una comèdia serà un drama televisiu

Will Smith formarà part de nou d'aquest projecte com a productor executiu i reinterpreterà la història del jove que passava dels carrers de Filadèlfia a les mansions del luxós barri de Bel-Air, però ara en clau de drama. L'actor va trobar la fama gràcies a aquesta sèrie tan coneguda per a tots que atresora 148 episodis realitzats entre els anys 1990 i 1996. 

Smith comptarà amb el suport de la seva dona Jada Pinkett i amb els productors de la sèrie original entre els quals destaca el músic Quincy Jones i el famós Morgan Cooper. Cooper va realitzar un curtmetratge l'any 2019, sobre una hipotètica versió dramàtica de la sèrie vista des d'una perspectiva seria i greu. El curt va tenir molt d'èxit i, per aquest motiu, va ser escollit com a director, guionista i productor executiu de la nova versió de 'El Príncipe de Bel-Air'. 

NO T'HO PERDIS: Així seria 'El Príncipe de Bel-Air' avui!

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat