Notícies

Torna 'El Príncipe de Bel-Air' però ara en versió... drama!

La nova versió de la famosa sèrie dels anys 90 comptarà de nou amb Will Smith

Esther López
Escrit per
Esther López
Foto: 'El Príncipe de Bel-Air'
Foto: 'El Príncipe de Bel-Air'
Publicitat

Després de presenciar un reencontre dels seus protagonistes durant el confinament, ara descobrim que una de les sèries més populars dels anys 90 torna amb força a la televisió. 'El Príncipe de Bel-Air' regresa a les pantalles de manera diferent, ja que en comptes de ser una comèdia serà un drama televisiu

Will Smith formarà part de nou d'aquest projecte com a productor executiu i reinterpreterà la història del jove que passava dels carrers de Filadèlfia a les mansions del luxós barri de Bel-Air, però ara en clau de drama. L'actor va trobar la fama gràcies a aquesta sèrie tan coneguda per a tots que atresora 148 episodis realitzats entre els anys 1990 i 1996. 

Smith comptarà amb el suport de la seva dona Jada Pinkett i amb els productors de la sèrie original entre els quals destaca el músic Quincy Jones i el famós Morgan Cooper. Cooper va realitzar un curtmetratge l'any 2019, sobre una hipotètica versió dramàtica de la sèrie vista des d'una perspectiva seria i greu. El curt va tenir molt d'èxit i, per aquest motiu, va ser escollit com a director, guionista i productor executiu de la nova versió de 'El Príncipe de Bel-Air'. 

NO T'HO PERDIS: Així seria 'El Príncipe de Bel-Air' avui!

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat