Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Will Smith reuneix tots els actors de la sèrie 'El Príncipe de Bel-Air'

La trobada va tenir lloc al programa de Will Smith a Snapchat

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Només ell podia aconseguir allò que tants altres han intentat. Will Smith ha reunit a la gran majoria del repartiment de la mítica sèrie 'El Príncipe de Bel-Air' a dos divertits capítols del seu programa a Snapchat 'Will From Home'. A través d'una videotrucada, han repassat moments de la sèrie –que ja celebra 30 anys!–, han descobert per què Will Smith va conservar el seu nom al personatge i sabem, també, que un dels actors s'ha contagiat de coronavirus. 

La reunió s'ha dividit en dos capítols i amb ells tanca la primera temporada del programa de Will Smith a Snapchat. Han participat Alfonso Ribeiro (Carlton Banks), DJ Jazzy Jeff (Jazz), Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Daphne Maxwell Reid (la tieta Vivian, però no la de les primeres temporades) i Joseph Marcell (Geoffrey). També han recordat a James Avery, el gran oncle Phil, que va morir el 2013.

L'actor va començar el programa a l'abril i s'ha anat trobant a través de videoconferència amb amics com Tyra Banks (que també va sortir a la sèrie), Johnny Knoxville i amb el seu propi fill Jaden.

Si no teniu Snapchat descarregueu-la ja perquè l'ocasió va la pena!  

  

NO T'HO PERDIS: 5 noves sèries que has de veure

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat