Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Los juegos del hambre
FOTO: ShutterstockLos juegos del hambre

Torna 'Els jocs de la fam' deu anys després

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Atenció, perquè en tres mesos torna una de les sagues més aclamades i famoses del món. L'escriptora Suzanne Collins ja va anunciar que les aventures en l'univers de Panem no acabaven amb l'estrena de l'última pel·lícula però ara ja tenim la confirmació. La preqüela de 'Els jocs de la fam' arribarà a les llibreries el dia 19 de maig de la mà del grup editorial RBA.

El títol oficial del llibre en anglès serà 'The ballad of songbirds and snakes' i ja es coneix tant el títol com la portada definitius amb què es llançarà a Espanya.

'Balada de pájaros cantores y serpientes'
FOTO: RBA

El personatge de Coriolanus Snow, l'antagonista principal de la saga, serà el protagonista d'aquesta nova entrega, ambientada 64 anys abans de la història dels primers llibres ('Els Jocs de la Fam', 'En flames' i 'Ocell de la revolta' part 1 i 2). Collins ens vol ensenyar un Panem totalment diferent, deu anys després de la guerra i amb un llarg període de recuperació per davant, que posarà a prova als protagonistes.

A més, són bones notícies tant per als fans dels llibres com per als de les pel·lícules perquè la mateixa productora (Lionsgate) que va portar a la gran pantalla 'Els jocs de la fam' també està signant un acord per poder produir al cinema aquesta nova entrega.

NO T'HO PERDIS: Vota perquè Barcelona sigui la ciutat més divertida del món!

Últimes notícies

    Publicitat