Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna Fixing the future, una trobada per reflexionar el futur del planeta

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després d'una reeixida edició l'any passat, torna l'esdeveniment Fixing the future, i ho fa molt més gran i complet, amb un seguit d'activitats que tindran lloc al CCCB de Barcelona al llarg de dos dies complets. Apunteu a l'agenda, per tant, el divendres 7 de juny i el dissabte 8 de juny.

Hi intervindran 40 ponents d'arreu del món, referents als seus respectius camps, i les dues jornades tractaran sobre el futur amb el focus posat en temes tan importants com són la conservació de la biodiversitat, la cura envers els nostres oceans i la seva importància, l'agricultura, les ciutats i la gran crisi del clima.

Teniu tots els temes i totes les sessions al programa complet. Ah, i afanyeu-vos, perquè les entrades per a algunes sessions volaran, així que no trigueu a comprar els vostres tiquets per a Fixing the future 2019.

Des de cuiners famosos a surfistes de les grans onades, d'arquitectes visionaris a joves activistes que se la juguen en contra del canvi climàtic. Us hi esperen un munt d'històries que us poden canviar la vida.

A tall d'exemple, seran grans estrelles de l'edició el conegut xef i filantrop brasiler Alex Atala, estrella de Netflix gràcies al seu programa 'Chef's Table', i una de les 100 persones més influents segons la revista 'Time'. Tot i ser una figura de gran abast, les seves investigacions prioritzen el sosteniment dels productes locals.

També hi assistirà l'escriptora sobre alimentació més influent del Regne Unit, Bee Wilson, autora de sis llibres de referència i col·laboradora habitual de publicacions com 'The Wall Street Journal' i 'The Guardian'. També hi podreu escoltar la campiona del surf Easkey Britton, que proposa noves relacions entre la societat i els oceans; el cèlebre xef Jock Zonfrillo, que lluita per conservar els ingredients tradicionals d'Austràlia; o la veu empoderada dels joves agricultors Abby Rose i el seu projecte per portar la tecnologia als pagesos de menys recursos.

Abby Rose
Abby Rose
FOTO:

Són només un grapat d'exemples de tot el que podreu trobar a Fixing the future 2019, ja ho sabeu, consulteu el programa complet i no oblideu fer-vos amb entrades per a les sessions més demandades.

Últimes notícies

    Publicitat