Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna la música en viu a l'Heliogàbal

La sala de Gràcia programa un cicle de concerts vermut amb David Carabén i Joan Colomo, entre d'altres

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Una mica d'esperança i llum entra per l'escletxa: l'Heliogàbal, potser la sala més rellevant de Barcelona pel que fa a música en petit format, torna a l'activitat el mes vinent; i ho farà amb una sèrie de concerts en horari de vermut que es duran a terme tots els caps de setmana de març. Els artistes que han acudit en rescat de la sala i la música en directe són tan representatius de l'escena independent de la ciutat com la mateixa sala: el dissabte 6 de març hi actuarà David Carabén, de fort vincle amb l'Helio i Gràcia, el dissabte 20 serà el torn de Joan Colomo, i el dissabte 28 hi actuarà el seu amic i co-psiconauta Mau Boada, amb el projecte d'Esperit! Trio d'asos pota negra de la música independent catalana.

Els altres artistes que actuaran en sessió de migdia seran Anaïs Vila (diumenge 21) Jonás de Murias (dissabte 13) i Lluís Cabot, el diumenge 14. Tots els concerts tindran dos passis: un a les 13 h i un altre a les 14.30 h i ja es poden comprar les entrades anticipades (quelcom d'allò més que recomanable, perquè la sala, de per si petita, amb les restriccions només pot acollir vint persones). O sigui que quaranta afortunats podran gaudir en cada dia de vermut. 

Això no és tot: l'Heliogàbal presenta també el cicle Segells Residents, en què petits segells discogràfics i entitats musicals programaran quatres o cinc actuacions al mes. Inauguren el cicle Las Pibas Producen, una associació cultural que neix a Barcelona l'any 2018 amb l'objectiu de donar visibilitat a dones, trans, travestís i persones no binàries relacionades amb l'àmbit de la música i la cultural en general. I encara que la sala impulsa aquest cicle, Segells Residents no es farà només a la saleta: el diumenge 7 actuarà al Centre Artesà Tradicionàrius la banda de flamenco-funk-rock Ketekalles, i també hi haurà una sessió de rap de micro obert que se celebrarà al pati de l'espai Experiment Amb L'Art del carrer Torrijos el dissabte 27 a les 12 i 17 h. Sí que actuaran a l'Heliogàbal Elane el dimarts 9 a les 19 h i Clikapika el dimarts 16, dues propostes de hip-hip amb regust a anys 90, les dues a les 19 h. I la violoncelista Marta Roma i la cantautora i multiinstrumentista Magalí Sare actuaran juntes a la sala el dimarts 23 a les 19 h.  

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts gratis a Barcelona 

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de els millors barris

    Últimes notícies

      Publicitat