Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
discoteca
Foto: Shutterstock

Torna l'oci nocturn a Barcelona amb només cinc discoteques obertes

Són les quatre del Front Marítim que l'Ajuntament volia tancar i la Terrrazza

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La vida té unes casualitats divertides. L'oci nocturn torna a reobrir portes aquest dijous 23 de setembre. Però amb comptagotes i pinces: només podran obrir –i fins a les tres de la matinada– aquelles discoteques que tinguin terrassa exterior. Això limita dràsticament les possibilitats: obren Shôko, Pacha, CDLC i Opium Mar, les quatre discoteques del Front Marítim que l'Ajuntament de Barcelona volia tancar, però que al final el Ministeri d'Hisenda, titular dels immobles, va acabar posant en subhasta.

També podrà reobrir La Terrrazza, el club d'electrònica del Poble Espanyol, que ja ha confirmat al seu Instagram que aquest dijous torna el sarau. Ara bé, els clients de tots aquests locals hauran de portar la mascareta sempre que no estiguin consumint, i no es podrà ballar. 

Les patronals del sector, després de reunir-se amb representants d'Interior i de Salut, han anunciat que caldrà esperar fins al 15 d'octubre per a la reobertura interior de discoteques i bars musicals, encara que la Generalitat no ho hagi comunicat de manera oficial. La reobertura podria estar vinculada a l'ús del passaport Covid. I a partir d'aquesta mitjanit, els restaurants podran tancar a la una de la matinada, però mantenen les restriccions de sis persones a interior i deu a la terrassa. 

Encara que si voleu assegurar la jugada, us aconsellem que truqueu a la discoteca en qüestió abans d'anar-hi: al CDLC, per exemple, ens han confirmat que no obriran la nit de dimecres a dijous sinó la de dijous a divendres. 

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de Barcelona 

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat