Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna Pokin's, la icònica hamburgueseria de la Barcelona dels 80

La companyia Hunger Brands ha comprat la marca després d'estar 32 anys desapareguda

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

Torna el Pokin's, la mítica hamburgueseria d'estil americà de Barcelona inaugurada l'any 1978 al número 3 de la plaça Francesc Macià, va ser el primer restaurant de menjar ràpid de la ciutat. Segons informa Hule y Mantel, la marca ressuscitarà com un restaurant de 'delivery', a través de repartiment a domicili amb la producció provinent d'una cuina fantasma.  

El portal ha informat que la companyia creada fa poc, Hunger Brands, ha comprat a The Eat Group els drets d'explotació de Pokin's. Des de Time Out, ens hem posat en contacte amb ells i han confirmat la compra de la marca, però no han assegurat el retorn de Pokin's. The Eat Group és una companyia amb marques de franquícies com Pans & Company Ribs i FresCo.

El Pokin's era un punt de trobada entre els joves. Aquell lloc on es reunien per menjar-se una hamburguesa i un Sandy abans de sortir de festa a alguna discoteca. Era un local com els establiments de menjar ràpid d'Estats Units: cambrers uniformats, servei amb safata i decoració basada en les cafeteries americanes. A més, el preu era molt assequible, un menú amb beguda, hamburguesa i patates costava 500 pessetes (3 euros). 

Al cap d'uns anys la seva oferta gastronòmica va canviar per entrepans més locals amb el nom de Bocatta. Finalment, el Pokin's va tancar a mitjan anys 90. 

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat