Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tigres del Raval en La Paloma
Foto: La Paloma Tigres del Raval en La Paloma

Tornen els balls de saló a La Paloma després de 16 anys

La banda Tigres del Raval actuarà a la històrica sala cada diumenge a la tarda

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

S'ha tancat el cercle. Després de 16 anys tancada, la històrica sala de ball del Raval La Paloma torna a incloure els balls de saló amb orquestra en viu a la seva programació habitual. Cada diumenge, de 18 a 22 h, La banda Tigres del Raval, integrada per vuit músics formats a l’ESMUC i al Taller de Músics, interpretarà temes d’època des d’una perspectiva fresca i contemporània, amb una varietat àmplia d’estils i gèneres, des de l'american Jazz, fins al mambo, passant pel bolero, el cha Cha Chá, la salsa o la timba, entre altres. 

La tornada dels balls de saló ha estat una de les efemèrides més esperades des de la reobertura de la sala. Els habituals de La Paloma no s’ho volen perdre i s'espera que la primera sessió, el diumenge 2 de juliol, compti amb presència massiva de ‘palomeros’, que és com s’anomena als assidus de la sala des de fa dècades. Entre ells, la centenària Pepita Bernat, a qui se li dedicarà un ball d’homenatge (i qui, per cert, ja va assistir a la festa de reobertura de la sala per Cap d'Any i va plegar a quarts de cinc de la matinada). 

La Paloma, Barcelona
Photograph: Maria DiasLa Paloma

"La Paloma és símbol del ball a Barcelona. Ens omple de joia reviure la passió pel ball que sempre ha caracteritzat la sala, i fer-ho amb música en viu i de la mà de músics i cantants amb molt talent", explica Mercè March, propietària de La Paloma. Les tardes del carrer del Tigre tornaran a omplir-se d'una nodrida parròquia –la majoria d'entre 60 i 80 anys– que tenen molta vida dins i al davant i ganes de moure l'esquelet. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat