Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
OUIGO Madrid Barcelona
© OUIGO

Tornen els bitllets de tren a 9 euros per viatjar a Madrid

A partir del 7 d'octubre es posen a la venda bitllets low cost per viatjar a partir de desembre entre Barcelona i Madrid

Isabel Gil
Escrit per
Isabel Gil
Publicitat

La companyia francesa Ouigo torna a llançar la campanya de bitllets barats per viatjar low cost entre Madrid i Barcelona (amb parada a Saragossa i Tarragona). A partir del dijous 7 d'octubre s'han posat a la venda bitllets amb preus des de 9 € per viatjar entre el 12 de desembre d'aquest any i fins a desembre de 2022.

La parada de Tarragona, fins ara provisional, esdevé permanent, amb una freqüència durant tot l'any i dues durant la temporada d'estiu.

Els bitllets des de 9 euros inclouen una bossa de mà i equipatge de cabina, de dimensions similars a les que exigeixen en un avió. Per a equipatges grans, el paquet per 9 euros més inclou selecció de seient, entre altres avantatges.

Ouigo ofereix de moment només trajectes entre Madrid i Barcelona, però està previst que la companyia francesa arribi també en un futur a València, Alacant, Còrdova, Sevilla i Màlaga.

NO T'HO PERDIS: 15 llocs d'Espanya que has de veure almenys un cop a la vida

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat