Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tornen els concerts al Jamboree

La sala de la plaça Reial reprèn de manera esporàdica la música en directe

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Si bé encara no de manera regular, sí que torna la música en directe al Jamboree. Mas i Mas, la promotora que gestiona la cava de la plaça Reial, ha considerat que es donaven les condicions mínimes per recuperar l'activitat i ha programat concerts per al dijous 28, el divendres 29 i el dissabte 30 de maig.

Els primers a tornar a trepitjar l'escenari del Jamboree seran Clarence Bekker Band (dijous i divendres) i Kween Cortés (dissabte), tots dos als horaris habituals, és a dir, en dos passis a les 20 i a les 22 h. A partir del juny s'anunciaran més concerts.

El soul, el funk i el hip-hop seran doncs, els primers ritmes que tornaran a sonar en directe en un dels locals més emblemàtics de Barcelona en un format íntim: "Un equip familiar, liderat per Joan Mas, ens convida a casa seva a tornar a gaudir de la música", diu el comunicat que han enviat als mitjans. És literal, us acolliran en Joan Mas i els seus fills.

La normativa vigent implica el següent: l'aforament es reduirà a 30 persones per sessió, les entrades es vendran exclusivament online, es recomana arribar amb temps per garantir un accés esglaonat, no hi haurà servei de bar, l'ús de mascaretes serà obligatori i no hi haurà intermedi (un cop s'acabi el concert caldrà abandonar la sala).

NO T'HO PERDIS: Voteu els nominats als Premis Time In!  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat