Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vacuna COVID-19
Foto: ShutterstockVacuna COVID-19

Tornen els punts de vacunació mòbils a Barcelona

Dos vehicles Seat recorreran la ciutat i administraran dosis de la vacuna contra la Covid-19

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A partir d’avui, tornen els punts mòbils de vacunació a Barcelona. Salut ha habilitat dos vehicles de la companyia automobilística Seat que s’instal·laran en diversos punts de la ciutat per vacunar a totes aquelles persones que així ho desitgin; això sí, amb cita prèvia. Així doncs, més enllà dels punts habituals de vacunació sense cita prèvia, els ciutadans de Barcelona també podran vacunar-se en aquests vehicles mòbils que circularan per la ciutat.  

El primer dels camions iniciarà l’activitat avui dilluns i estarà instal·lat a la zona de La Maquinista. Dimarts i dimecres, un segon vehicle recorrerà a la zona metropolitana nord, a Badalona. L’horari dels punts de vacunació serà de 9 a 20 h i Salut preveu que, gràcies a aquests vehicles, es puguin administrar unes 8.000 dosis diàries de vacunes contra la covid-19. 

Aquesta estratègia, que el departament de Salut ja havia implementat durant el mes de juliol, té l’objectiu d’augmentar el ritme de vacunació, facilitant el procés de vacunació per minimitzar els contagis i assolir alts nivells d’immunitat de grup. A més, Seat habilitarà dos punts de vacunació fixos, un a la Casa Seat (al Passeig de Gràcia) i l’altre en un centre mèdic annex a les instal·lacions que la companyia té a Martorell.

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat