Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Batlló
Foto: Casa Batlló

Tornen els vermuts musicals a la Casa Batlló i amb descomptes!

Es faran els caps de setmana a partir del 10 d'octubre i amb descomptes de 10 euros per als residents a Espanya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A la música en directe també li està passant factura la situació actual que ha provocat el tancament provisional de discoteques i sales d'oci nocturnes que programaven concerts gairebé cada dia. Per això, saber que la música no deixarà de sonar, sempre és una alegria. 

La preciosa Casa Batlló estrena vermuts musicals els caps de setmana a partir del 10 d'octubre. Es faran dues sessions –a les 11 i a les 13 hores– els dissabtes i els diumenges i l'entrada inclou una consumició i la visita cultural completa a la casa amb una videoguia de realitat augmentada que culminarà amb l'actuació musical en directe al terrat modernista de la Casa Batlló. 

Com ja passa amb les Nits màgiques, la proposta musical serà molt variada. Teniu el swing i jazz de Gisela Novais; La Mar de Rumba, que fa una mescla de jazz fusió i bossa nova; la rumba del duo format per María Blanco i David Torras; la guitarra espanyola de Luna Llena; dansa amb Sergi Vicente i Juan Ruano; la versatilitat del cantant Lexter;  la banda de jazz, blues, swing i bogaloo Summer Lovers, i l'actuació de la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane.

Hi ha tres tipologies d'entrada: blue, silver i gold, que es diferencien pels diferents serveis afegits i per la visibilitat de l'escenari. Els residents a Espanya teniu 10 euros de descompte en els tres tipus d'entrada! 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer aquesta setmana a Barcelona.

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat