Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tot el que has de saber (i mirar) de la nova plataforma Disney +

Escrit per
Àlex Montoya
Publicitat

Ja la tenim aquí. Disney+ desembarca amb una oferta de més de 500 pel·lis i 300 sèries de Disney i Pixar, esclar, però també de Marvel, Fox (amb la seva franquícia estrella: 'Star Wars') i National Geographic, entre d'altres. En podreu gaudir per 5,99 euros al mes (o per 59,99 en el seu abonament anual) i inclou com a promoció de sortida 7 dies de prova gratis. I amb un grapat de novetats originals fetes directament per la plataforma, de les quals us en destaquem sis.

En una galàxia molt llunyana

L'univers Star Wars s'expandeix amb 'The Mandalorian'. I la peripècia de Mando, un caçador de recompenses sideral al qual li canvia la perspectiva quan creua el seu camí amb un Baby Yoda (ell és la veritable estrella d'aquesta producció), s'encaixa entre la caiguda de l'Imperi i l'aparició del Primer Orde. Per entendre'ns, entre 'El retorn del Jedi' i 'El despertar de la força', o enmig dels episodis VI i VII. Pura aventura per a fans. I, no ens enganyem, tots en som, de fans de Star Wars.

La forquilla que volia tornar a la brossa

Després de robar-nos el cor amb una lluminosa aparició a 'Toy Story 4', la forquilla més carismàtica creada per Pixar té sèrie pròpia. Es diu 'Forky hace una pregunta', i consta d'una desena de curts on el personatge planteja qüestions ben profundes: què és el temps?; què és l'amor?, o què és... el formatge?

Va de gossos

D'entre els llargmetratges originals que apareixen a la plataforma destaquen dues històries de gossos. Per un costat, 'La dama y el vagabundo' és un remake de carn i ossos d'un dels grans clàssics animats de la casa. Per l'altre, i amb Willem Dafoe com a protagonista, 'Togo' ens porta a Alaska, a principis del segle XX, per explicar la travessia que fan un home i el seu husky siberià per portar una medecina.

Detectius, estudiants i presidents

Tres sèries familiars noves destaquen en l'oferta de Disney+. Tom McCarthy (Spotlight) dirigeix 'Desastre & Total: Agencia de detectives nº 1', amb un nen investigador que forma equip amb un os polar. Una nena explica el seu camí a la Casa Blanca a 'Diario de una futura presidenta'. I 'High School Musical: La serie' rescata l'exitosa franquícia amb més peripècies d'institut, cançons i coreografies.

El sentit de la vida

Amb moltíssim sentit de l'humor, 'El mundo según Jeff Goldblum' és una sèrie documental que dona una mirada a la quotidianitat des del prisma de l'actor de Jurassic Park. Goldblum investiga en els orígens, la fabricació o el secret de l'èxit d'objectes com les sabatilles d'esport, els gelats, els tatuatges o les barbacoes.

El secret de l'èxit

Entre les joies de la corona de l'imperi Disney destaquen els seus parcs temàtics, una dotzena a tot el món. Als sis capítols de 'The imagineering story' s'expliquen els orígens, l'esperit i les pluges d'idees que han fet reals els parcs.


Dibuixos, herois i galàxies

Els clàssics de sempre

A Disney+ hi trobareu clàssics com 'Dumbo', 'Pinocho', 'Fantasía', 'Peter Pan', 'La Sirenita' o 'El rei lleó'. També films d'acció real com 'Mary Poppins' o 'L'aprenenta de bruixa'. I títols de Pixar com 'Toy Story', 'Up' o 'Los Increíbles'.

Vinyetes màgiques

El segell Marvel forma part del catàleg de Disney+. Hi podreu trobar totes les seves pel·lis de superherois: d''Iron Man' a 'Guardianes de la Galaxia'; de 'Thor' a 'The Avengers', d''X-Men' a 'Black Panther'.

Fox presenta...

L'altre poderós motiu de Disney+ per enganxar el públic és el catàleg de Fox, que inclou la totalitat de la saga Star Wars, però també títols com 'Avatar', 'Señora Doubtfire' o 'Solo en casa'. I sèries com 'Los Simpson'.

NO T'HO PERDIS: 2.000 pelis online gratis

Últimes notícies

    Publicitat