Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nena guardant el gel hidroalcohòlic a la motxilla
Foto: Shutterstock

Tot el que la canalla necessita per a una tornada a l'escola segura

Els nens i nenes també han de ficar a la motxilla la mascareta, desinfectant de mans i altres objectes per estar segurs

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Mentre s'acaben de perfilar els protocols de cara al nou curs, nosaltres us ajudem a fer la llista amb tot allò indispensable perquè la canalla estigui a l'escola segura. A més dels llibres, llibretes, ordinadors, retoladors i altre material escolar, aquest any també heu de recordar ficar sempre a la motxilla la mascareta i el gel hidroalcohòlic. Preneu nota de tots aquests objectes que us seran molt útils. 

Mascaretes infantils

Ens ha quedat clar que aquest complement ens pot salvar la vida i la canalla també l'haurà de portar a l'escola, ja sigui dins de classe com als espais comuns i durant l'estona d'esbarjo, per això és important saber triar entre tota l'oferta del mercat. Hi ha moltes marques que adapten els seus models al públic infantil i d'altres que tenen dissenys específics per als més petits. La majoria reutilitzables i amb dibuixos divertits. Actualitzem molt sovint la nostra llista de mascaretes infantils on trobareu models per a tots els gustos, butxaques i filosofies. 

Mascareta Micumacu
Foto: Micumacu

Capsa per guardar la mascareta

Si els adults l'acabem deixant dins la bossa sense gaire cura, imagineu com i on pot acabar la mascareta dels vostres fills. Per això cada cop hi ha més marques que estan desenvolupant 'gadgets' per guardar correctament la mascareta, allargar la seva vida i que sigui segura durant més temps. Un exemple és aquesta capsa antibacteriana d'Abaccino pensada per a tots els públics però que agradarà especialment als més joves, ja que la poden personalitzar amb un munt d'adhesius. 

Capsa per guardar la mascareta
Foto: Abaccino

Gel desinfectant

Un altre ingredient de la recepta màgica per tenir ben lluny el virus és la higiene constant de mans. A l'escola s'encarregaran que la canalla es netegi les mans amb aigua i sabó, però el gel hidroalcohòlic ha demostrat ser un gran company de viatge. Al catàleg de The Fruit Company trobareu gels desinfectants molt bé de preu (els venen a moltes cadenes de supermercats i adrogueries) i amb olors delicioses de cirera, maduixa i nata, meló i coco. Amb aquesta opció els petits (i els més grans) no diran que no a una mica de gel a les mans!

Gel hidroalcohòlic olor maduixa i nata
Gel hidroalcohòlic olor maduixa i nataFoto: The Fruit Company

Ampolletes reomplibles i portàtils

I ja no fa falta que carregueu de pes la motxilla dels vostres fills i filles, també, amb tota l'ampolla de gel hidroalcohòlic. A Amazon, per exemple, trobareu unes petites ampolletes amb dissenys divertits –dolços i llaminadures, óssos panda, dinosaures...– que podeu omplir de gel o sabó i que es pengen de la motxilla o el clauer, per exemple.  

Ampolletes reomplibles
Ampolletes reompliblesFoto: Amazon

Ampolla d'aigua unipersonal

Per evitar tocar les fonts d'aigua dels patis i parcs, una opció és que la canalla porti la seva pròpia ampolla –i que no la comparteixi! Al mercat en trobareu un munt de models segons l'edat, el material o, simplement, els dibuixets que la decoren. A Aúpa Organics, botiga infantil eco-friendly, en tenen d'acer inoxidable o de vidre per uns 20 euros, i a la botiga Bateau Lune tenen diversos dissenys d'ampolles infantils i lliures de BPA-PVC. 

Ampolla d'aigua infantil de Bateau Lune
Foto: Bateau Lune

NO T'HO PERDIS: Llibres infantils i juvenils recomanats

Últimes notícies

    Publicitat