Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Harry Styles
ShutterstockHarry Styles

Tot el que necessites saber sobre el concert de Harry Styles a l'Estadi Olímpic de Barcelona

L'artista actuarà a la ciutat el 12 de juliol amb la seva gira 'Love on Tour' cinc anys després

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Cinc anys després Barcelona tornarà a acollir a Harry Styles amb la seva gira 'Love on Tour' a l'Estadi Olímpic. L'estrella del pop visitarà la nostra ciutat el 12 de juliol i, dos dies més tard, serà el torn de Madrid, on actuarà al Nuevo Espacio Mad Cool. Conjunts brillants, faldilles amb estampats de fruites i barrets de 'cowboy', l'exintegrant d'One Direction desperta passions arreu del món, i Barcelona no és una excepció; les entrades es van esgotar poques hores després de sortir a la venda.

A quina hora sortirà Harry Styles a l'escenari?

Les portes de l'Estadi Olímpic s'obriran a les 18 h, tot i que l'anglès no previst començar el concert fins a les 21.45 h.

Harry Styles Love on Tour 2023
Marisa Márquez / Live NationHarry Styles Love on Tour 2023

Quina és la llista completa de les cançons del concert?

La 'setlist' (llista de cançons) es pretén que sigui molt semblant a aquesta, però, com ja hem vist en altres ocasions, aquesta pot canviar lleugerament. De fet, no seria el primer cop que en Harry sorprendria els seus fans cantant cançons tan esperades com 'Medicine', 'Girl crush' o fins i tot el 'Hopelessly devoted to you' d'Olivia Newton John. La setlist podria ser la següent:

  1. Daydreaming
  2. Golden
  3. Adore you
  4. Keep driving
  5. Stockholm syndrome
  6. She
  7. Matilda
  8. Satellite
  9. Late night talking
  10. Cinema
  11. Music for a sushi restaurant
  12. Treat people with kindness
  13. What makes you beautiful
  14. Grape juice
  15. Watermelon sugar
  16. Fine line
  17. Sign of the times 
  18. Medicine
  19. As it was
  20. Kiwi
Harry Styles Love on Tour 2023
Marisa Márquez / Live NationHarry Styles Love on Tour 2023

Que diuen les crítiques?

Al contrari de les especulacions als inicis de la carrera en solitari de l'artista, els experts qualifiquen l'espectacle de l'anglès com 'inoblidable', 'empoderant' i 'brillant'. Des que va treure el seu primer single 'Sign of the times' fora de la banda One Direction, que Harry Styles no ha deixat de guanyar popularitat, sent el segon artista més escoltat del món segons Spotify del 2022.

A més, amb 'Love On Tour', el cantant va batre el rècord de major assistència del Madison Square Garden, aconseguint l'aforament complet del recinte quinze dies consecutius. Amb el darrer disc 'Harry's House' també va obtenir el que va ser el seu primer premi Grammy a millor àlbum de l'any.

NO T'HO PERDIS: Llegeix la crònica del concert de Harry Styles a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat