Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Harry Styles (Estadi Olímpic Barcelona, 2023)
MJGHarry Styles (Estadi Olímpic Barcelona, 2023)

Boes, temarros i el showman perfecte: Barcelona es rendeix a Harry Styles

L'artista britànic ha presentat el seu Love on Tour davant de més de 56.000 assistents en un concert en què han vibrat hits com 'Sign of times', 'As it was' i 'Golden'

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Continua el pas de superestrelles per l'Estadi Olímpic. Després de Bruce Springsteen, Coldplay, Beyoncé i Elton John, la nit del 12 de juliol ha estat el torn de Harry Styles. El músic britànic ha presentat el Love on Tour a Barcelona a només tres etapes de posar punt final a la seva maratoniana gira: va començar el 4 de setembre del 2021 a Las Vegas i conclourà el 22 de juliol a Reggio Emilia.

L'ex One Direction ha arribat amb el xou ben greixat i les crítiques a favor; les expectatives calcinaven les temperatures d'aquests dies, i hores abans de l'obertura de portes, ja hi havia cues a l'accés a l'Estadi amb centenars de fans que es volien assegurar un bon lloc. Styles va triar les Wet Leg com a artistes convidades del xou, i la veritat és, que amb cançons com 'Chaise longue' i 'Wet dreams', de guitarres arrabassadores i lletres enganxoses, Rhian Teasdale i Hester Chambers han donat la raó qui les presenta com una de les bandes més interessants de la nova fornada britànica.

Els 56.500 assistents al concert han esperat la sortida de Styles corejant els hits que llançaven els altaveus, des de temes de finals dels 90 i principis dels 2000 com 'Leave me breathless' dels Corrs i 'Angels' de Robbie William fins a l''All you need is love' dels Beatles i 'Bohemian rapsody' de Queen, per acabar amb 'Saoko' de Rosalía. Fins i tot abans de sortir a l'escenari, Harry ja s'havia ficat el públic a la butxaca.

Vestit amb uns pantalons de cuir negre i armilla curta blava, amb xucla-xups brodats amb lluentons al pit, ha arrencat l'espectacle amb 'Daydreaming', però ha estat amb 'Golden', el segon tema, quan s'ha desfermat per primera vegada la bogeria a l'estadi. Durant tot el concert, Harry ha parlat amb el públic, ha fet broma i ha recorregut la passarel·la amb els seus balls per acostar-se als fans. L'artista gaudeix interactuant amb els seus seguidors i no ha dubtat a seguir-li el joc a una fan vestida de maduixa revelant a l'escenari la nota final del seu curs.

A més del caràcter i el talent que té a cabassos, Styles es fa acompanyar de bona companyia per donar presència a la seva música. A la gira ha estat acompanyat per un tros de banda composta per una desena de músics, amb un 50% de representació femenina, i una potent secció de vents que ha fet volar temes com 'Music for a sushi restaurant' i 'Watermelon sugar'.

L'espectacle ha anat desgranant els èxits dels seus quatre àlbums, inclosa una picada d'ullet a la seva etapa a One Direction amb 'What makes you beautiful' (un dels moments àlgids de la nit), però llest com és, per als bisos s'ha reservat tres temes emblema: l'apoteòsica 'Sign of times', la rockera 'Kiwi', i 'As it was'.

Harry Styles ens ha deixat a Barcelona un concert emocionant i intens sense necessitat de recórrer a efectes especials ni cops d'efecte, sinó basant-se en allò clàssic i bàsic, que no és altra cosa que ajuntar un grapat de músics excel·lents i interpretar amb passió bones cançons.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat