Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cillian Murphy a 'Oppenheimer'
Universal PicturesCillian Murphy a 'Oppenheimer'

Tot el que sabem 'd'Oppenheimer' de Christopher Nolan

Cillian Murphy serà el protagonista d'aquesta explosiva proposta del director de 'The Dark Knight'

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Christopher Nolan és un dels grans noms del cinema contemporani: reconeguts títols com 'Interestellar', 'Incepcion' o 'El Cavaller Fosc' han captivat al públic i a les sales de cinema, i des d'aleshores tot el que presenti el cineasta genera una gran expectació. Ja fa dos anys que 'Tenet' va fer retornar a la gent als cinemes després de la pandèmia, i serà el 2023 quan el director estrenarà un nou film titulat 'Oppenheimer'. 

El tràiler de la pel·lícula que protagonitzarà Cillian Murphy ja s'ha estrenat, i deixa clar que el film tractarà sobre la història del controvertit naixement de la bomba atòmica i del seu pare Robert Oppenheimer. Però no serà un biopic de la vida del científic, sinó que la pel·lícula narrarà el famós 'Projecte Manhattan' i el paper que va prendre Oppenheimer en la creació de l'arma atòmica basant-se en el llibre 'American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer', guanyador d'un Pulitzer el 2006. A l'actor de 'Peaky Blinders' l'acompanyaran a la pantalla gran Emily Blunt, com la seva dona, Matt Damon, com a director del Projecte i Robert Downey Jr. com a membre fundador de la Comissió d'Energia Atòmica dels Estats Units, entre d'altres. 

La data d'estrena per a l'explosiva cinta està prevista per al 21 de juliol de 2023, així que encara haurem d'esperar uns mesos per acabar de saber pròxims detalls 'd'Oppenheimer' i quina és la visió que li ha donat Nolan a tots els fets que van succeir durant la Segona Guerra Mundial. El que ja sabem segur sense haver vist la pel·lícula és que no deixarà indiferent a ningú quan la vegi. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera als cinemes de Barcelona al desembre i gener

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat