Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa de la cervesa
Foto: Shutterstock

Tots els detalls de l'edició especial de la Festa de la Cervesa 2020 a Barcelona

Del 18 al 20 i del 23 al 27 de setembre teniu al Poble Espanyol més de 15 varietats de cervesa, menjar bavarès, música en directe i tallers

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Amants de la cervesa, aquest any ple d'interrogants també podreu gaudir d'una de les festes imprescindibles del calendari. Del 18 al 20 i del 23 al 27 de setembre el Poble Espanyol es torna a transformar en un típic Biergarten alemany acollint la Festa de la Cervesa. Com imagineu, l'edició del 2020 serà una mica diferent, ja que s'adequarà a les mesures de seguretat que requereix la situació actual. 

L'entrada seguirà sent gratuïta per als residents a Catalunya però l'haureu de reservar amb antelació a través de la pàgina web, l'aforament també serà limitat i el servei a les taules funcionarà amb sistemes QR. Això sumat a les mesures que ja aplica el Poble, com la desinfecció periòdica dels espais i l'ús obligatori de la mascareta.

El que us espera són més de 15 varietats de cervesa –IPA, Pale Ale, Lager, Dark Ale i alguna sorpresa– i plats típics de la gastronomia alemanya com els bratwursts, brètzels i amanida de patata per imaginar, per un moment, que som a Munic.

El programa d'activitats també és força saborós. A més de música en directe cada dia, podeu participar en la competició de menjar frànkfurts; aprendre dels millors a tirar bé la cervesa; participar en tastos i maridatges i al concurs de vestits tirolesos. 

Festa de la Cervesa al Poble Espanyol
Foto: Poble Espanyol

Apunteu els horaris:

Divendres 18, de 18 a 24 h.

Dissabte 19, de 12 a 24 h.

Diumenge 20, de 12 a 21 h.

Dimecres 23, de 18 a 24 h.

Dijous 24, de 12 a 24 h.

Divendres 25, de 18 a 24 h.

Dissabte 26, de 12 a 24 h.

Diumenge 27, de 12 a 21 h.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al setembre.

Últimes notícies

    Publicitat