Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Buenas Migas Barcelona
Foto: Instagram / @buenas_migas

Tots els nascuts l'any 1998 esteu convidats a menjar gratis a Buenas Migas

La cadena ha anunciat aquesta iniciativa per celebrar els seus 25 anys

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si heu nascut l'any 1998 i sou a Barcelona, esteu de sort! Per celebrar el seu 25é aniversari, Buenas Migas convidarà a dinar a tots els nascuts el 1998 el pròxim 9 de novembre. Malgrat que tenen diversos establiments repartits per la ciutat, la promoció només serà vàlida al local de la plaça Bonsuccés número 6. 

La invitació consisteix en un val de 15 euros per tastar el que us vingui més de gust de la seva carta. Malgrat que les focaccies són el producte estrella, també tenen altres opcions com quinoa amb verdures i diversos tipus d'amanides. Si sou més de dolç, també podeu decantar-vos per algun dels seus pastissos. A més, també tenen altres opcions sense gluten, com les galetes de xocolata. 

Si no us hi podeu apropar a l'hora de dinar, no us preocupeu, perquè la promoció estarà vigent durant l'horari d'obertura de l'establiment, de les 8 a les 22 hores. Això sí, per aconseguir el val de 15 euros, haureu d'ensenyar el vostre DNI i seguir la cadena barcelonina a Instagram. 

NO T'HO PERDIS: Els millors llocs de 'brunch' de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat