Petit miracle: amb producció casolana, l’Eugenia Sukhacheva ha convertit l’Eat My Trip en un dels llocs d’esmorzar més hot. “Vaig començar a cuinar tard, després d’un viatge. I se’m va acudir fer esmorzars amb tocs internacionals”. Carta bicèfala, dolç i salat: de 10 a 17 h us podeu calçar unes gofres aloha –pollastre esfilagarsat a la hawaiana amb ous ferrats i coleslaw!– o una torrada francesa tapada per cotó de sucre!
A mig camí entre l'esmorzar i el dinar, molts bars i restaurants de la ciutat s'han apuntat a la moda del 'brunch'. L'àpat de les mil combinacions s'ha refinat i s'experimenta fins i tot en l'alta cuina. Un bon xut d'energia a base d'ous remenats o pa torrat amb cansalada cada dia guanya més adeptes, per això us ho volem posar fàcil i destriar-vos el gra de la palla.
Els més tradicionals diran que no deixa de ser un esmorzar de forquilla com els de tota la vida i, en part, encertaran. El 'brunch' no exclou i combina perfectament amb els més cafeters, que persegueixen les millors cafeteries d'especialitat de Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Llocs on esmorzar a Barcelona