Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mascarilla metro
Shutterstock

Transport de Barcelona en la fase 2: novetats en metro i autobusos

El metro funcionarà al complet i ja es permet l'ocupació de tots els seients

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Barcelona passa dilluns a la fase 2 i fa un pas més en el procés de desescalada per recuperar, a poc a poc, l'activitat de la ciutat. Des d'avui, TMB recupera pràcticament la totalitat del seu servei. Els metros funcionaran al 100% i mantindran els horaris de 5 del matí a 12 de la nit,. Els autobusos estaran actius al 80% durant tot el dia, excepte en les hores puntes, que funcionaran al 85%. 

Una altra novetat és que, tant al metro com a l'autobús, es podran ocupar tots els seients. Únicament als espais reservats pels passatgers que viatgen dempeus es mantindrà l'obligació que només hi hagi dues persones per metre quadrat.

Per garantir l'ús del transport públic de manera segura i ordenada, TMB ha llançat una nova aplicació que facilita als usuaris informació sobre la mitjana de passatgers que hi haurà en cada franja horària, línia, estació i direcció dels seus trajectes. Així, els viatgers podran saber la concurrència que hi haurà en el transport públic i decidir, en base a això, si han de buscar alternatives d'horaris o recorregut.

La normativa respecte a l'ús imprescindible de mascaretes en el transport públic i les mesures d'higiene recomanades seguiran com fins ara.

NO ET PERDIS: Barcelona en la fase 2: Què es podrà fer?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat