Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guía de Restaurantes y Bares 2022
Foto: Time Out Barcelona Guía de Restaurantes y Bares 2022

Tres motius per comprar la nova Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona

Hi trobareu més de 400 ressenyes fiables i exhaustives dels millors restaurants de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si us agrada menjar, aquesta notícia us interessa: ja està a la venda la Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona 2022-2023, una curosa tria de més de 400 restaurants, cellers i bars escollits pels crítics gastronòmics de Time Out Barcelona. La Guia té el patrocini i l'assessorament de la DO Penedès, un fet que possibilita que us recomanem una vintena de vins ideals per maridar amb qualsevol mena de cuina. Us donem tres motius irrefutables perquè us la compreu. 

1. És bonica i pràctica. En aquesta cuidada edició hi trobareu fotografies en format panoràmic de plats i restaurants que entren pels ulls. I alhora és lleugera i fàcil de portar a la bossa. Si aneu amunt i avall per la ciutat, res millor que tenir-la a mà per decidir on entrar a menjar o a fer una copa.   

2. És fiable i ordenada. Davant les decepcions derivades de fer-li cas a rànquings digitals d'opinions anònimes, la nostra guia és un compendi de ressenyes actualitzades fetes per periodistes especialitzats. Si us recomanem un lloc, és perquè val la pena. Passeu per una zona que coneixeu poc de la ciutat? Obriu la guia pel barri que toca i trieu un bon lloc. 

3. És un regal perfecte. Al punt 1 ens remetem. Per només 9'95 €, teniu a les vostres mans l'obsequi 'foodie' perfecte per regalar a qualsevol. Si és barceloní, tindrà sota el braç una tria amb els millors nous restaurants de la ciutat i els clàssics. I si li regaleu a algú de fora, tindrà un nou món de saborosos descobriments.  

Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona
Foto: Time Out BarcelonaGuia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona

Es pot comprar online: la podeu passar a recollir a PANGEA The Travel Store (o optar per l'enviament a casa). Si la passeu a recollir, la trobareu 24 hores després d'haver fet la compra, en horari de recollida de 13.30 a 20.30 h

I si preferiu comprar-la en persona, també la venen als quioscos de Passeig de Gràcia i de plaça de Catalunya.

COMPRA LA TEVA GUIA DE RESTAURANTS I BARS 2022-23

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat