Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llega OUIGO
FOTO: ShutterstockLlega OUIGO

Trobar l'amor en un tren d'alta velocitat: aquesta és la iniciativa d'Ouigo per celebrar el Dia Mundial del Solter

La companyia celebrarà per tercer any consecutiu l''speed dating' que connectarà solters de Barcelona, Madrid, València i Saragossa

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A Espanya hi ha més de 14 milions de sorters segons l'INE i, si vosaltres també ho sou, és molt probable que el 14 de febrer no sigui el vostre dia més esperat de l'any. Alguns evitareu entrar a les xarxes, que estaran plenes de fotografies de parelles enamorades, i comptareu les hores per anar-vos-en al llit, mentre que altres gaudireu tranquils de la vostra solteria un dia més. Si sou dels primers i esteu buscant l'amor però ja heu tirat la tovallola amb Tinder, ara podreu intentar-ho a bord d'un tren d'alta velocitat.

Per tercer any consecutiu, Ouigo, la companyia de baix cost de trens d'alta velocitat, organitzarà un 'speed dating' a 300 km/h que connectarà els solters i solteres de Barcelona, València, Saragossa i Madrid. La iniciativa pretén celebrar el Dia Mundial del Solter, el 13 de febrer, on tots els passatgers hauran de relaxar-se i conèixer al seu company de viatge. La trobada se celebrarà en un viatge d'Ouigo amb direcció cap a Madrid i, a més de l'experiència a bord, en arribar a la capital també hi haurà un esdeveniment perquè tothom es pugui conèixer millor.

El tren sortirà de Barcelona el 13 de febrer a les 10 h en direcció a Madrid i tornarà a les 21 h. Si voleu aprofitar el viatge per celebrar el Dia Mundial del Solter a la recerca de l'amor sobre raïls, teniu fins al 7 de febrer per enviar un missatge directe al perfil d'Instagram d'Ouigo on heu d'explicar qui sou, d'on sou, quina edat teniu, que busqueu en la vostra parella i una raó per la qual us haurien d'escollir.

Si no sou uns experts de lligar, no us preocupeu, perquè dins el tren hi haurà l'Amor Romeira, la consellera de l'amor i la conductora de l'experiència que ajudarà a tots els participants a gaudir de l'estona.  

Un 'speed dating celebrity'

Per primer cop des que va sorgir la proposta, Ouigo celebrarà el seu primer 'speed dating celebrity' de la mà de Noel Bayarri, un jove canari que treballa com a creador de contingut i que va fer-se conegut fa deu anys després de sortir a 'Mujeres, hombres y viceversa', un programa de cites de Telecinco. Aquest 'speed dating' se celebrarà el pròxim dimarts 6 de febrer en un viatge Madrid-Saragossa on la guanyadora compartirà seient amb el canari durant tot el trajecte.

NO T'HO PERDIS: Les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat