Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tropicfeel obre la seva primera botiga física, i és a Barcelona!

La marca de roba sostenible esportiva i de viatge ha inaugurat una pop-up store a Portaferrissa que romandrà oberta fins a mitjans d’abril

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

El barceloní Alberto Espinós ha decidit que la primera botiga física de la seva marca Tropicfeel sigui a la seva ciutat, Barcelona. Tropicfeel és una marca de roba esportiva i de viatge que vol impulsar un moviment global que contribueixi a viatjar de manera a sostenible i responsable, a més de ser referent del sistema de compra en 'pre-order', és a dir, pengen a la seva pàgina web un producte (sense haver-lo fabricat encara), la gent el compra i els produeixen tots de cop: així només fan els justos que necessiten.

La seva primera botiga es troba a Portaferrissa 24-26, tot i que tenen previst, si tot va bé, obrir altres establiments a les principals ciutats europees. És una ‘pop-up store’ que durarà des d’aquest novembre fins a mitjans d’abril del 2023, en què es poden trobar tots els models de la col·lecció, des de vambes i motxilles, fins a samarretes i jaquetes, entre d’altres.

Tropicfeel
Foto: Mireia Servitje

En el nou establiment, al costat de la roba, hi trobareu explicacions de com està feta i quins materials s'han utilitzat, i si encara us en queda algun dubte, els treballadors estaran encantats de donar-vos-en més detalls. Totes les peces són de la nova col·lecció d'hivern i estan pensades per viatjar i fer-ho de manera sostenible, ja que aquesta és la filosofia de la marca.

Hi tenen exposat un model i un color de cada peça, perquè és una botiga petita, però si voleu una altra talla la podeu demanar: just al darrere tenen un magatzem gran amb totes les talles!

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de roba vintage i de segona mà de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat