Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taylor Swift
Foto: Shutterstock

Trucs d'expert per aconseguir entrades per anar al concert de Taylor Swift

L'artista actuarà a l'estadi Santiago Berabéu de Madrid amb la gira 'The Eras Tour' el 30 de maig de 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si el passat 5 de juliol no vau rebre el codi per comprar les entrades de 'The Eras Tour', no patiu perquè encara no està tot perdut. L'estatunidenca només farà un concert a Espanya i serà el 30 de maig de 2024 a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. En els darrers dies, la cantant ha afegit més de deu dates més a la gira, però tot i les esperances dels fans, de moment el concert de Madrid serà l'únic que Taylor Swift farà a Espanya. Tant si sou dels Swifties afortunats que heu aconseguit codi a la prevenda com si esteu en llista d'espera, aquests consells d'expert us interessen.

1. Swifties de l'estat, units!

Males notícies: si no us vau registrar a Ticketmaster, ens sap greu, però ja és massa tard per aconseguir entrades. Aquest pas era essencial per poder rebre el codi que us obrirà permetrà (o no) anar a 'The Eras Tour'. Aquest codi només el van rebre alguns afortunats, però d'altres es van quedar a la llista d'espera. Si no tens codi vol dir que ja no hi ha res a fer? La resposta és no. Cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades, per tant, molts fans estan oferint algunes de les seves a altres Swifties sense codi a canvi d'aportar un ordinador o un mòbil més per fer cua el dia 13 de juliol. Així que només heu de buscar a algú que tingui codi i unir-vos!

2. No feu plans el 2024

La Taylor vindrà a Madrid el 30 de maig de 2024, però la majoria de les persones registrades ho han fet en mínim, tres països diferents. Els Swifties faran els quilòmetres que facin falta per veure a la seva ídola, així que si aconseguiu entrades per a algun dels 'shows' a Berlín, Lisboa o París, no us oblideu de comprar els bitllets d'avió i tenir l'agenda lliure.

3. Prepareu la butxaca

'The Eras Tour' dura més de tres hores, amb més de deu canvis de vestuari, una llista de 44 cançons i molts efectes especials. Anar a veure la que ha estat anomenada com 'la millor gira dels últims anys', no surt gaire econòmic. Fixant-nos en els preus de la gira que està fent pels Estats Units, calculem que els preus de les entrades bàsiques no baixaran de 95 euros i que les entrades VIP podran arribar fins a 1000 euros.

Tot i això, el preu mitjà que els Swifties han pagat per anar a veure la Taylor ha estat d'uns 270 dòlars, el que són uns 245 euros. Així que abans de prémer el botó de comprar, penseu abans quin pressupost màxim us voleu gastar.

4. Tingueu la vostra informació de pagament gravada

Si pagueu amb Apple Pay, Google Pay o qualsevol forma de pagament virtual, assegureu-vos de tenir la vostra informació bancària guardada. A l'hora de pagar, un estalviareu un temps molt valuós si no us voleu quedar sense entrades.

5. Memoritzeu-vos la discografia

Guanyar-se el títol de Swiftie no és fàcil. Saber-se el famós 'Shake it off' o el clàssic 'Love Story' no és suficient. En aquesta gira, Taylor Swift fa un homenatge a la seva carrera cantant diferents cançons dels seus 10 àlbums d'estudi, per tant, durant aquests mesos d'espera haureu d'escoltar-vos la seva discografia sencera per poder seguir el ritme de les altres gairebé 81.000 Swifties que cantaran les cançons de la de Pennsilvània al Santiago Bernabéu.

Taylor Swift acaba de ser nomenada l'artista de l'any, i es preveu que al final de la gira, la cantant hagi guanyat tants diners que entrarà a la llista d'artistes multi milionàries. Així que ja sabeu, aconseguir entrades per veure l'artista més escoltada del món no serà fàcil, però si ens basem en les crítiques, podem assegurar que valdrà la pena.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues d'accessoris i complements de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat