Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taylor Swift
Foto: Instagram / @taylorswift

Trucs d'expert per aconseguir entrades per anar al segon concert de Taylor Swift a Madrid

L’artista ha anunciat una nova data del ‘The Eras Tour’ a l'estadi Santiago Bernabéu el 29 de maig

Laia Jordà Sánchez
Enora Le Roux
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Col·laborador
Enora Le Roux
Publicitat

Qualsevol 'swiftie' de l’Estat ja està celebrant la segona data de concert a Espanya de Taylor Swift. Emmarcat en la gira mundial de l’estatunidenca 'The Eras Tour', la data pel segon concert-terratrèmol és el 29 de maig -un dia abans que el primer que es va anunciar-, i també es farà a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. L’anunci ha commogut a tota la comunitat de fans que en el seu dia es van quedar sense entrades, per això, us recordem alguns dels consells d’expert que us poden interessar per poder comprar tiquets:

1. 'Swifties' de l'estat, units!

A hores d’ara una veritable 'Swiftie' ja sap que per comprar les entrades necessitava estar registrat a Ticketmaster. Si no ho vau fer, ens sap greu, però ja és massa tard per aconseguir tiquets. Aquest pas era essencial per poder rebre el codi que us permetrà (o no) anar a 'The Eras Tour'. Aquest codi només el van rebre alguns afortunats, però d'altres es van quedar a la llista d'espera. Però… i si practiqueu el comunitarisme? El cas és que amb el codi cada persona pot comprar un màxim de quatre entrades i, potser, no tothom en necessita tantes. 

2. No feu plans el 2024

La Taylor vindrà a Madrid el 30 de maig de 2024, i ara també el 29, però la majoria de les persones s'han registrat, com a mínim, a tres països diferents. Els 'swifties' de pura sang faran els quilòmetres que facin falta per veure a la seva ídola, així que si aconseguiu entrades per a algun dels 'shows' a Berlín, Lisboa o París, no us oblideu de comprar els bitllets d'avió i tenir l'agenda lliure.

3. Prepareu la butxaca

'The Eras Tour' dura més de tres hores, amb més de deu canvis de vestuari, una llista de 44 cançons i molts efectes especials. Anar a veure la que ha estat anomenada com 'la millor gira dels últims anys', no surt gaire econòmic. De fet, els preus del primer concert que la cantant va anunciar pel 30 de maig oscil·laven des dels 85 € (en l’amfiteatre del darrere) fins als 226,50 € (a la pista frontal). L’entrada general de pista era de 170 €, la de tribuna de 147 € i la del primer amfiteatre de 187 €. 

4. Tingueu la vostra informació de pagament gravada

Si pagueu amb Apple Pay, Google Pay o qualsevol forma de pagament virtual, assegureu-vos de tenir la vostra informació bancària guardada. A l'hora de pagar, un estalviareu un temps molt valuós si no us voleu quedar sense entrades.

5. Memoritzeu-vos la discografia

Guanyar-se el títol de 'swiftie' no és fàcil. Els enormes debats per X (Twitter) ens ho confirmen. I és que saber-se el famós 'Shake it off' o el clàssic 'Love Story' no és suficient. I sembla que la cantant hi està d’acord, perquè en aquesta gira fa un homenatge a la seva carrera cantant diferents cançons dels seus 10 àlbums d'estudi. Per tant, si no us les sabeu totes no us podreu penjar la medalla. Però no patiu: encara queden mesos pels concerts així que podeu anar repassant la seva discografia sencera per poder seguir el ritme de les altres gairebé 81.000 Swifties que cantaran les cançons al Santiago Bernabéu.

Taylor Swift va ser nominada l’artista de l’any del 2023, i es preveu que al final de la gira, la cantant hagi guanyat tants diners que entrarà a la llista d'artistes multimilionàries. Així que ja ho sabeu, aconseguir entrades per veure l'artista més escoltada del món no serà fàcil, però si ens basem en les crítiques, podem assegurar que valdrà la pena.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat