Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Cullerada
La CulleradaLa Cullerada

Truites, pernil i cava amb Rafuel: ja tenim el 4rt episodi de La Cullerada

Al quart episodi del podcast gastronòmic de Time Out Barcelona també hi participen la propietària del Los Tortillez la sommelier Marta Clot

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A Time Out ens encanta celebrar l’entrada de cada mes amb una revista i un episodi de La Cullerada, el podcast gastronòmic de casa nostra que condueixen l’Andrea Gumes i l’Andreu Juanola. Arriba el febrer, és època de calçots i carxofes i l’escollit per a compartir els seus secrets culinaris més ben guardats és la sensació d’Instagram Rafuel, conegut com a Chef Rafa. 

En Rafuel és un creador de contingut que ha captat l’atenció de més de 700.000 seguidors que esperen amb candeletes les seves receptes on abunda el formatge, el pernil ibèric i la tòfona. Ell, però, no és cuiner de formació, sinó que es dedicava a la venda de fuel -d’aquí ve el nom que fa servir a les xarxes!-, però va decidir provar sort a Instagram per a mantenir al contacte amb les seves filles. Volia estar al dia i ha acabat sent tot una icona culinària. Al programa ens confirma que és un home de vida, amant dels plaers, i descobrim que la seva truita preferida és aquella que duu “patata i ceba caramel·litzada que s’han cuinat juntes en tapa durant una hora i mitja”.

Ho heu descobert: l’aliment protagonista d’aquest programa seran els ous. Hi ha qui defensa que la millor manera de menjar-los és un bon ou ferrat (com l’Andreu Juanola), però a La Cullerada hem rebut a Viqui Martínez; propietària de Los Tortillez, un bar on cada dia ofereixen setze truites diferents fetes al moment. Davant del debat de la truita amb ceba o sense, la Viqui Martínez ens il·lumina per explicar-nos que “hi ha coses que fan més mal”, com una truita amb textura de sabata. Ara bé, per ella no hi ha res pitjor que algú que és desagradable amb els cambrers! 

I per acabar, la Marta Clot ens ensenya a maridar les truites en funció dels gustos que puguin tenir. Com us agraden, a vosaltres? Amb tòfona? De calçots? Amb formatge? No us revelarem tota la saviesa de la Marta perquè volem que escolteu el programa, però fem un petit avançament: res d’acompanyar la truita de patata amb vi negre! Millor fer-ho amb un cava o un xampany.

La cullerada surt el primer dimecres de cada mes i es pot escoltar a IvooxSpotify i també es pot veure a través de YouTube.

No t'ho perdis: 15 podcasts fets a Barcelona que has d'escoltar

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat