Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Uber revela les destinacions d'Europa més visitades i la número 1 és ben estranya

No, no és el Palau de Buckingham. I no, no és la Torre Eiffel

Ed Cunningham
Rita Roig
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Rita Roig
Publicitat

Us podeu creure que mig milió de persones van agafar un Uber en direcció als grans magatzems londinencs de Selfridges el 2021? Això converteix aquest centre comercial no només en la destinació d’Uber més popular de Londres, sinó de tot Europa. Això ho sabem gràcies a Uber, ja que l’empresa acaba de treure un desglossament de les seves dades del 2021, amb els trajectes i destinacions més concorreguts d’aquest últim any. 

Selfridges ha superat amb escreix altres atraccions turístiques de Londres més famoses com el London Eye o el Palau de Buckingham, i espais emblemàtics de París com el Louvre o la Torre Eiffel. Londres és la ciutat on hi ha hagut més trajectes d’Uber durant l’any, amb números especialment alts si ens fixem en els viatges cap a hubs financers com Broadgate Circle, el Banc d’Anglaterra i Canary Wharf, i també cap a grans clubs nocturns com Fabric o Ministry of Sound.

Però perquè hi ha tanta gent que ha agafat un Uber per anar a Selfridges? Sincerament, no ho tenim clar del tot. Selfridges són uns grans magatzems conegudíssims tant per les seves llampants bosses grogues com pels preus d’espant que s’hi poden veure. I si hi reflexionem, potser un motiu pel qual Selfridges ha sortit com a la destinació més famosa d’Uber tindria a veure amb el fet que la gent que hi compra habitualment prefereixen utilitzar aquest servei en comptes del transport públic. 

Pel que fa a les destinacions de fora d’Europa, l’atracció turística més popular amb Uber ha estat l’edifici de l’Empire State a la ciutat de Nova York, amb altres emplaçaments com el parc de Disneyland de Califòrnia al top cinc. 

Això no obstant, les experiències en Uber es poden mesurar més enllà del nombre de trajectes i diversitat de destinacions. Si tenim en compte la valoració dels clients, la ciutat amb una mitjana de satisfacció més alta és la ciutat de l’est de França Besançon, on la mitjana de valoració dels conductors és de cinc estrelles. Al Regne Unit, Belfast té la mitjana més alta amb 4.9 estrelles. Però per què? És per què hi ha millors conductors, o clients més amables? Potser no ho sabrem mai. 

NO T'HO PERDIS: 25 joies arquitectòniques de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat



Últimes notícies

    Publicitat