Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Porro
Shutterstock

Un activista regala porros a Nova York a qui està vacunat

La iniciativa va tenir lloc el 20 d'abril a Union Square, dia de celebració per als consumidors de marihuana als Estats Units

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

El 20 d'abril és oficialment el dia dels consumidors de marihuana a Estats Units. La data no és casualitat, es deu a la numeració 420 (dia 20 del mes 4) i s'associa des de fa temps al consum d'aquesta planta i els seus derivats. La jornada va deixar algunes imatges peculiars, però cap supera la que es va viure a la plaça Union Square de Nova York.

Segons informa Time Out New York, l'activista de la marihuana Dana Beal va muntar una paradeta per regalar porros a totes les persones que demostressin que s'havien vacunat de la Covid-19.

"El mínim que pot fer el moviment de la marihuana medicinal és defensar la ciència": així va defensar la iniciativa Beal, que pretén repetir-la l'1 de maig durant la 'Cannabis Parade' de la ciutat.

Aquestes iniciatives són possibles a Nova York des de fa poc, ja que fa unes setmanes es va legalitzar l'ús de la marihuana recreativa a l'estat. A Barcelona, de moment, haurem d'esperar.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat