Notícies

Un activista regala porros a Nova York a qui està vacunat

La iniciativa va tenir lloc el 20 d'abril a Union Square, dia de celebració per als consumidors de marihuana als Estats Units

Escrit per
Miquel Blanes
Porro
Shutterstock
Publicitat

El 20 d'abril és oficialment el dia dels consumidors de marihuana a Estats Units. La data no és casualitat, es deu a la numeració 420 (dia 20 del mes 4) i s'associa des de fa temps al consum d'aquesta planta i els seus derivats. La jornada va deixar algunes imatges peculiars, però cap supera la que es va viure a la plaça Union Square de Nova York.

Segons informa Time Out New York, l'activista de la marihuana Dana Beal va muntar una paradeta per regalar porros a totes les persones que demostressin que s'havien vacunat de la Covid-19.

"El mínim que pot fer el moviment de la marihuana medicinal és defensar la ciència": així va defensar la iniciativa Beal, que pretén repetir-la l'1 de maig durant la 'Cannabis Parade' de la ciutat.

Aquestes iniciatives són possibles a Nova York des de fa poc, ja que fa unes setmanes es va legalitzar l'ús de la marihuana recreativa a l'estat. A Barcelona, de moment, haurem d'esperar.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat