Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
aeroport el prat
FOTO: Ryanair

Un cercador de viatges revela si val la pena comprar vols durant el Black Friday

Segons l'estudi, els preus dels bitllets d'avió estaran un 16% més barats que la resta de l'any

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere pel Black Friday 2023. Els descomptes seran els grans protagonistes del pròxim dia 24 de novembre i arribaran a botigues, teatres, cinemes, i molt més. Les companyies aèries no en seran una excepció i oferiran els seus bitllets a preus irresistibles, però val la pena comprar un vol a la setmana del Black Friday? El buscador de vols i hotels, JetCost, ha fet una anàlisi on ha comparat els preus de milers de vols per comprovar-ho i la resposta és que sí.

Segons l'estudi, els vols nacionals estaran un 19,73% més barats, els europeus un 19,43% i els internacionals un 8,15%. En general, la mitjana de preu de tots els bitllets estarà un 16% per sota del cost mitjà de la resta de l'any. A més, JetCost també ha elaborat la llista de les destinacions nacionals més buscades dins el període del Black Friday, on Madrid i Barcelona s'emporten la medalla d'or i la de plata, respectivament.

Consells per aconseguir els bitllets més econòmics

Segons JetCost, un dels consells més importants és no deixar-se portar pel primer impuls. El Black Friday és un dia on moltes empreses abaixen els preus per igualar els dels seus competidors, per això és probable que el primer descompte que trobeu no sigui el millor.

Una altra advertència és considerar diverses destinacions, ja que, algunes opcions que no heu considerat probablement tindran preus més baixos. En últim lloc, malgrat que no és recomanable escollir la primera oferta que veieu, tampoc és una bona estratègia esperar fins a l'últim minut, perquè moltes de les ofertes de Black Friday són limitades.

NO T'HO PERDIS: Aquestes són les tendències en viatges per al 2024 que ho petaran

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat