Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
rebaixes
Foto: Shutterstock

Black Friday 2023: els millors descomptes de Barcelona

Llibres, joguines sexuals, roba... Les botigues amb les rebaixes més llamineres del 24 de novembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou dels que acostumeu a elaborar una 'wish-list' (llista de desitjos), espereu-vos una mica més perquè d'aquí a no gaire podreu comprar alguns articles amb grans descomptes. El Black Friday és l'últim divendres de novembre, data en què els comerços ofereixen descomptes i rebaixes que donen el tret de sortida a la temporada de compres de Nadal; aquest any serà divendres 24. Malgrat que algunes de les principals empreses com Amazon, El Corte Inglés i Zara començaran a oferir descomptes uns dies abans, si hem de gastar, almenys que sigui per donar suport al comerç local barceloní. 

Black Friday
ShutterstockBlack Friday

Cultura 

Casa del Llibre

Moltes de les botigues de La Casa del Llibre fan descomptes en una selecció de llibres, ebooks, pel·lícules i altres objectes amb una rebaixa del 5%. A més, també podeu aprofitar els descomptes de fins al 40% en la seva pàgina web i l'enviament gratuït en totes les vostres compres. 

The fork

Més de 1.200 restaurants de Barcelona registrats en aquesta aplicació oferiran descomptes fins al 50%. Alguns dels establiments seran Rasoi Ghar, al carrer de la Reina Cristina 10, el Cibulet, al carrer de Francisco Giner 54, i el Vi Negre, al carrer de les Guilleries, 17. 

Fnac

Si busqueu descomptes en tecnologia i 'gaming', Fnac ofereix fins a un 50% de descompte en una selecció d'aquests productes i en marques com Apple, Playstation, Bosch, Philips, Cànon i HP, entre moltes d'altres. Entre els productes en oferta, trobareu una gran selecció d'electrodomèstics, telèfons mòbils, fotografia, esport i mobilitat, cinema i molts més. 

Teatre Barcelona

Ara podreu gaudir de l'àmplia oferta teatral de Barcelona a preus molt més assequibles. Teatre Barcelona ja ha donat el tret de sortida al Black Friday a la seva pàgina web amb descomptes fins al 50% en obres de teatre a diverses sales de la ciutat com 'El Mago Pop: Nada es imposible', al Teatre Victòria, 'Dagoll Dagom: L'alegria que passa', al Teatre Poliorama', i 'Napalm al cor', a la Sala Beckett.

Joguines sexuals

Platanomelón

Aquesta marca nascuda a Barcelona fa rebaixes de fins al 65% en tots els articles, i a més, durarà tot el mes de novembre. Si no podeu esperar-vos al 24 de novembre, no us preocupeu, perquè tots els descomptes ja estan disponibles a la seva pàgina web, on també trobareu rebaixats els seus productes estrella com Mambo, un succionador de clítoris, i Mobi, un vibrador per a parelles.

Amantis

El passat 2022, la botiga eròtica Amantis va reformular aquest dia sota el nom Fuck Friday, i va aprofitar posar els seus productes a preus sexis amb descomptes de fins al 20%. Malgrat que aquest any encara no han fet oficial cap oferta especial, de moment podeu trobar alguns dels seus productes amb descomptes temporals fins al 50% a la seva pàgina web.

Botigues 

Bornisimo

Si busqueu un lloc on comprar sabates de marques amb descompte, aquest és el vostre lloc! Bornisimo farà entre un 20 i un 30% de descompte en marques com Rins, Mr Boho, Doughnut i Vella.

San Saru

Especialitzada en joies, la marca nascuda a Mataró va obrir el seu primer establiment físic a Barcelona el passat juliol i s'estrenarà en el seu primer Black Friday amb descomptes fins al 35% en molts dels seus productes, tant a la botiga com a la seva pàgina web.

Decowood

Especialitzada en articles de decoració, Decowood rebaixa fins al 60% dels seus preus; a més, amb el codi 'blackdays', encara se us afegirà un 5% extra!

Alblanc

Aquesta floristeria en línia del Poblenou ofereix 10 descomptes que no havien fet mai! Un d'ells és un 15% en una maxicorona de Nadal i els altres nou els podeu descobrir a la seva pàgina web.

Feners

La marca barcelonina seguirà els seus valors de sostenibilitat i, en lloc de posar els seus productes a preus rebaixats, els pròxims 25 i 26 de novembre posaran a la venda mostres exclusives dels models de la temporada anterior. Si voleu donar-hi un cop d'ull, ho podreu fer a la seva botiga Maison Feners, al número 16 del carrer Bonavista.

Alohas

La marca creada a Hawaii, però amb la seu a Barcelona, ha començat el que han anomenat "Millor que Black Friday", una secció de compra sota demanda on podeu gaudir del 40% de descompte a les novetats, i d'un 50% a unitats limitades.

Transport

Renfe

Renfe tornarà a posar bitllets des de 7 euros per viatjar en trens AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity i AVE Internacional a partir del 8 de gener. Els tiquets es podran adquirir només el 26 de novembre.

Iberia

Diverses companyies aèries aprofiten el Black Friday per posar els seus vols a preus molt més assequiblesIberia s'ha avançat i ja ha aplicat alguns dels seus descomptes a la seva pàgina web, amb vols als Estats Units des de 499 euros i descomptes fins a 400 si compreu el paquet dels vols, hotel i cotxe.

Vueling

Vueling també s'ha sumat als descomptes i ha revolucionat el Black Friday amb vols nacionals a 10,99 euros. A més, al llarg d'aquests dies la companyia posarà a la venda 10.000 places més tant per vols nacionals com internacionals.

WeRoad

Si ja teniu els bitllets d'avió comprats, WeRoad és una comunitat de viatgers mil·lennis que ofereix centenars de rutes arreu del món per aprofitar al màxim la vostra aventura. Des del 20 fins al 27 de novembre, l'empresa tindrà fins a un 20% de descompte en rutes de diverses destinacions com Cuba, Marroc, França, Bèlgica i moltes més.

Hotels

Vincci Hotels 

Totes les reserves realitzades entre el 24 i el 27 de novembre tindran un 20% de descompte (codi: BLACKFRIDAY). Tenen més de 40 hotels de 4 i 5 estrelles, segur que trobes el teu!

NH Hotels

Les reserves fetes fins al 28 de novembre tindran un 40% de descompte a més de 140 destinacions arreu del món en hotels de la cadena NH Hotels.

Port AventuraWorld

Del 21 al 24 de novembre Port Aventura s'uneix al Black Friday i ofereix grans descomptes: podràs dormir a l'Hotel Roulette per tan sols 50 euros per nit! A més, també tenen ofertes pel parc i és que, podreu comprar l'entrada d'un dia per 25 euros i l'entrada de dos dies per 35 euros, a més, veureu el parc decorat de Nadal. 

NO T'HO PERDIS: 27 botigues de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat