Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un concurs busca la cançó amb la millor lletra en català del 2022

El guanyador del Premi Cerverí és escollit per votació popular i en els finalistes hi ha noms com Antònia Font, Anna Andreu o La Ludwig Band

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

S’han seleccionat els vuit finalistes de l’edició 2022 del Premi Cerverí a la cançó amb millor lletra en català de la temporada. A través d’una votació mitjançant el web o l’app de la Catalunya Ràdio, del 18 de juliol fins al 12 de setembre serà el torn dels oients de la ràdio nacional i d’iCat per determinar qui en serà el guanyador.

De la votació, en sortirà el vencedor del Premi Cerverí, que serà revelat el dimarts 20 de setembre durant la gala de lliurament dels Premis Prudenci Bertrana a l’Auditori de Girona. Les cançons finalistes han estat seleccionades per membres de Catalunya Ràdio i d'iCat, amb la col·laboració d’Enderrock, i són les següents:

1. 'Un minut estraboscòpica', d’Antònia Font

2. 'La certesa', d’Anna Andreu

3. 'Ja no hi ets', de Xarim Aresté

4. 'S’ha mort l’home més vell d’Espolla', de La Ludwig Band

5. 'Els ballarins', de Miquel Serra

6. 'Sa teva presència', de Maria Hein

7. 'Què vols de mi', d’Intana

8. 'Els fets i l’atzar', de Marc Parrot

Han participat per concursar pel premi les lletres originals i inèdites editades en català en el sector discogràfic entre l’1 d’abril del 2021 i el 31 de març del 2022. Per tant, les adaptacions o els textos editats anteriorment en qualsevol altre suport no han optat a ser finalistes. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de juliol i agost a Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat