Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un curiós pescador repartirà diners GRATIS a la Mercè

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Què faries si anant pel carrer et trobessis un senyor que pesca persones amb un bitllet de 100 euros? L’agafaries? Doncs no cal que t’ho imaginis gaire, perquè aquesta Mercè ens visitarà John Fisherman, un ‘pescador’ que es dedica a regalar diners a la gent. Sí, ho has llegit bé. La seva performance, amb el nom de ‘MoneyForFree’, consisteix a enganxar bitllets de 20, 50 i 100 € a una canya de pescar i deixar que els vianants piquin.

MoneyForFree

No es tracta d’un milionari boig que ja no sap què fer amb els seus diners, més aviat al contrari. L’objectiu final de Fisherman és fer-nos qüestionar la relació que tenim amb els diners, com ens hi comportem i fins on som capaços d’arribar per aconseguir-los. El que comença com un divertit exercici per guanyar diners acaba amb un gran debat entre el públic que genera una discussió sobre el nostre sistema econòmic i la relació que tenim amb ell.

Aquesta actuació político-poètica tan provocadora ja ha passat per la Fira de Tàrrega d’aquest any, on va ser un èxit total. Si no us voleu perdre la intervenció més polèmica de la Mercè, estigueu ben atents a les seves xarxes socials!

MoneyForFree

Últimes notícies

    Publicitat