Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'La sociedad de la nieve'
Foto: Netflix

Un director català tancarà el Festival de Cine de Venècia per primera vegada en la història

La pel·lícula de Netflix 'La sociedad de la nieve' tracta el famós cas de la tragèdia aèria dels Andes

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Un fet rellevant que no passa cada dia, que una mostra de gran prestigi internacional tingui entre els seus llocs més alts un director català. En concret, serà al Festival de Venècia i l'honor correspondrà al tancament de la mostra italiana, que per primer cop en la història ocuparà una pel·lícula espanyola.

Perquè després de l'èxit de Carla Simón a Berlín, mostra en què va guanyar l'Os d'Or, la màxima distinció, ara és el torn d'un altre director de Barcelona. Acabem de saber que Juan Antonio Bayona clausurarà amb la seva pel·lícula 'La sociedad de la nieve' la pròxima edició de Venècia.

Juan Antonio Bayona
©Maria DiasJ.A. Bayona

El director de 'Lo imposible' i 'El orfanato' participarà en la secció oficial amb un nou llargmetratge produït per Netflix.

L'estrena mundial del film tindrà lloc a la Sala Gran del Palazzo del Cinema al Lido di Venezia el pròxim 9 de setembre. La cinta s'inspira en uns fets reals, el conegut accident que ja va retratar 'Viven', un famós accident de la Fuerza Aérea Uruguaya el 1972 en què els 29 supervivents van haver de prendre mesures extremes per poder mantenir-se amb vida.

'La sociedad de la nieve' està produïda per Belén Atienza, Sandra Hermida i J.A. Bayona. El rodatge va localitzar a indrets com Sierra Nevada (Andalusia), Montevideo (Uruguai) i en altres indrets dels Andes, especialment a La Vall de les Llàgrimes, escenari de la tragèdia real.

NO T'HO PERDIS: les 5 millors pel·lícules de la cartellera

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat