Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Regreso al futuro
Foto: Fotograma 'Regreso al futuro'

Un esdeveniment de 'Retorn al futur' aterra a Barcelona amb una marató de cine, sortejos i un Delorean autèntic

Els cinemes Filmax projectaran les tres pel·lícules de la saga amb pauses entremig per fer activitats pels amants de la ciència ficció

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Voleu tornar al passat i explorar el futur sense sortir de Barcelona? Si sou amants de la ciència-ficció i l'aventura a través del temps, aquest esdeveniment és per a vosaltres. El pròxim 21 d'octubre els Cinemes Filmax Gran Via 4DX acolliran un esdeveniment cinematogràfic dedicat als fanàtics de la saga 'Retorn al futur', on es projectaran les tres pel·lícules de la icònica trilogia, entre altres activitats, durant les més de set hores que durarà l'esdeveniment.

La primera pel·lícula de 'Retorn al futur' començarà a les 16.30 h, 'Retorn al futur 2' a les 18.45 h i 'Retorn al futur 3', a les 22 h. Malgrat que tota la jornada girarà entorn les aventures de Marty McFly i Doc a la pantalla gran, l'esdeveniment anirà molt més enllà. Tots els assistents faran un viatge cap a l'any 1985 amb photocalls, sortejos de diversos premis i marxandatge exclusiu, tot i que la joia de la corona serà un autèntic DeLorean, l'automòbil protagonista de les tres pel·lícules que no deixarà indiferent cap fan.

A més, durant les pauses entre les projeccions de les pel·lícules podreu gaudir d'activitats i regals que us submergiran en l'univers de la saga de Robert Zemeckis. Les entrades, que ja estan a la venda a la pàgina web dels cinemes per 33,70 euros, donen accés a totes les activitats i inclouen un pòster exclusiu de 'Retorn al futur 2' d'Iron Studios com a record.

NO T'HO PERDIS: La festa per a fanàtics de Harry Potter arriba a Barcelona (només un dia d'octubre)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat